Jelenlegi hely

24 Gilmore Girls idézet az idei adventi kalendáriumodba

Itt a következő évad! A rossz hír, hogy nem a Gilmore Girls - vagy a klasszul magyarított a Szívek szállodája című - sokak által kedvelt sorozat újabb évadáról beszélünk. A jó hír, hogy 24 alkalommal mégis találkozhatsz velük!

Elkészült az sorozatidézeteket tartalmazó adventi kalendáriumunk újabb verziója. A tavalyi sorozatfüggőknek készült Agymenők és Jóbarátok válogatás után  idén a Gilmore Girls pergőbeszédű főszereplőitől kerestünk 24-et. Lorelai és Rory vicces párbeszédei mellett szerephez jut Emily, Richard és Luke, valamint a kisváros meghatározó alakjai is.

Személy szerint családi kedvencünk Kirk, aki több szakmában járatos, mint ahány szerelmi próbálkozása volt Lorelainak és Rorynak együtt a 7 évadban. A „Minden Idők 100 legjobb televíziós sorozatá”-nak is megválasztott humoros és szívmelengető történetekért első vetítése óta is rengetegen rajonganak.

Reméljük, sokak lelkét felvidítja majd 24, adventi kalendáriumba szánt idézetgyűjteményünk. Ingyen letöltheted a kép alatti linkről.

Lélekmelengető, boldog, békés és nevetésben gazdag adventi időszakot kívánunk!

SZUPER, SZERETNÉM LETÖLTENI!

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére