Jelenlegi hely

Média ajánlat Debrecenimami

Komplex népszerűsítés

Debrecenimami weboldal 

2024

A Debrecenimami információs portál hatékony népszerűsítési formákat nyújt a debreceni és Hajdú-Bihar vármegyei gyermekes családokat megszólító cégeknek. Olvasóközönségünk a kisgyermekes és a várandós szülőkön túl kiterjed az óvodás, általános és középiskolás korosztályt nevelőkre is. 

Portálunkon olvashatók Debrecen és Hajdú-Bihar vármegye családokat, kismamákat és nőket érintő hírei, eseményei, programjai, és minden olyan információ, ami nélkülözhetetlen e célcsoport számára. Oldalunk tematikus aloldalakból épül fel, megkönnyítve olvasóink számára a gyorsabb információkeresést. Tartalmainkat folyamatosan frissítjük, folyamatosan monitorozva olvasóink igényeit, követve az év fontos időszakait (tanévkezdés, szünetek, ünnepek, stb..).

Látogatóink elsősorban Debrecenből és vonzáskörzetéből, illetve megyénk nagyobb településeiről kerülnek ki. Oldalunkat havonta több, mint 40 ezer szülő valamint a megye pedagógusai keresik fel, így látogatószámával a hírportálok közül is egyedülálló elérést tud biztosítani a családos célközönséghez. Hírleveleinket hetente közel 6000 szülő kapja meg email fiókjába. 

Folyamatosan emelkedik hírlevél-olvasóink, valamint Facebook, Instagram és Pinterest oldalaink látogatóinak száma, sikeres online kampányaink és rendezvényeink fémjelzik eddigi tevékenységünket.

Valamennyi elérésünk organikus, nem használunk fizetett hirdetéseket, AI generálta szövegeket és képeket.

A Debrecenimami az információkat logikus és átlátható elrendezésben, letisztult, modern, gyors, olvasmányos és mobilbarát formában mutatja be.

ONLINE MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK
A DEBRECENIMAMI WEBOLDALON

 A legtöbb releváns kulcsszóra honlapunk első helyen szerepel a Google találati listáján.

A honlapunkon való megjelenésnek két formáját kínáljuk:

- kiemelt népszerűsítés >>> gyorsan, sok szülőhöz jut el az ajánlat;

- folyamatos népszerűsítés >>> hogy mindig megtalálják honlapunkon;

A kettő kombinációja a leghatékonyabb.

Kiemelt népszerűsítés

Akkor javasoljuk, ha gyorsan, sok szülőhöz szeretné eljuttatni ajánlatát. (Például szezonális akciók, új termékek/szolgáltatások, rendezvények, költözés, stb.) 

Banner

> Fejléc banner 800x150 pixel

> Tartalom feletti banner 800x150 pixel

> Tartalom feletti banner 390 x150 pixel

> Tartalom feletti banner 800x300 pixel

PR cikk/ interjú/ sajtómegjelenések a Hírekben

Karakteri megkötés technikailag nincs. Elhelyezhető maximum 3 kép, videó, elérhetőségek, linkek.

Hírlevelek

A Debrecenimami levelei eltérnek a megszokott hírlevelektől. Személyes, egyedi hangvételű leveleket küldünk, a sok hasznos helyi információt és az aktuális családi programokat olvasóink egyenesen az email fiókjukba kapják.

> Debrecenimami klasszikus hírlevelei

Kéthetente megjelenő klasszikus hírlevél, a megjelenéshez egy sávot tudunk biztosítani. A szöveg hosszúsága 550-600 karakter + link, telefonszám, e-mail cím. Kép elhelyezésére nincs lehetőség. Kiküldés ideje csütörtök, anyagleadás határideje kedd éjfél.

> Debrecenimami Nyári Tábor Értesítő - mindössze 3 hónapig, az április - június közötti időszakban csak táborokról reklámmentesen

> Pedagógus hírlevelek - évi három alkalommal szólítjuk meg a debreceni és megyei óvodai, általános és középiskolai pedagógusokat

Hírleveleinkre mintalevelek itt találhatóak. 

Folyamatos népszerűsítés

A folyamatos népszerűsítéssel biztosíthatja, hogy látogatóink mindig megtalálják az Ön termékét/szolgáltatását! SEO szempontjából kihagyhatatlan!

Banner

> Oldalsáv Maxi banner 340x340 pixel

> Oldalsáv Normál banner 340x160 pixel

> Oldalsáv Mini banner 160x160 pixel

Kategóriás megjelenés

Gyakorlatilag egy saját weboldal, SEO és információtartalma miatt nagy előnyt adhat versenytársaival szemben. Ezzel szemben egész éves díja kevesebb, mint 2-3 havi weboldal üzemeltetési díj.
Tevékenységnek megfelelően egy vagy akár több címszó alatti megjelenés/bemutatkozást jelent szövegesen, képekkel a Különórák, Információk, Ajánló vagy a Babát várok almenüben.

Ajánljuk figyelmébe helyi és országos, tematikus kampányainkat, mellyel további vásárlókat, ügyfeleket szerezhet.  (Levél a Jézuskának, Nyerj kirándulást osztályodnak! Legyél Te is Fittmami! Különóra körkép, Nyári tábor körkép stb.)

RENDEZVÉNYEK 

Debrecenimami Család Expo és Különóra választó 

Rendezvényünk célja, hogy egy jó hangulatú családi program keretében közelebb hozzuk egymáshoz a debreceni és környéki szülőket és a nekik szolgáltató helyi vállalkozásokat, egyben felhívjuk a családok figyelmét kiállítóink aktuális ajánlataira, kedvezményeire, újdonságaira. A 2019 novemberében megrendezett Debrecenimami Család Expo és Különóra választóra több száz család látogatott el.

(Fotó: Debrecenimami Család Expo és Különóra választó 2019)

 

Tervezzen velünk!

Az Ön számára legkedvezőbb, egyedi ajánlat kidolgozásáért keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

 Mobil: 06 70 453 4375; 06 20 511 2669

  Célunk a megyében élő családok minél teljesebb körű tájékoztatása, ennek érdekében gyermekes családoknak, kismamáknak szolgáltató, illetve részükre termékeket értékesítő vállalkozásoknak díjmentes bemutatkozási lehetőséget biztosíthatunk minimális adattartalommal. Az ingyenes bemutatkozás lehetőségéről és a minimális adattartalom köréről a honlap üzemeltetője minden esetben egyedileg dönt.  


  Partnereink mondták:

  "Edittel, személyesen több, mint nyolc éve ismerkedtem meg. Ő akkor kezdte a szerkesztői pályafutását, Én pedig az Indiso Sóklinika vezetését. Együttműködésünk során, mindig maximális segítséget kaptunk hirdetéseinkhez, megjelenéseinkhez. Munkájukat a most divatos, alábbi címke felhővel szeretném jellemezni:

  • megbízhatóság,
  • pontosság,
  • költséghatékonyság,
  • problémamegoldás felsőfokon,
  • baráti légkör,
  • segítő szándék.

  És még sorolhatnám.

  Sok sikert és kitartást kívánok, a további munkához.

  Üdvözlettel, Oroszné Rita, Nagyerdei Sóklinika"


  "Az Imamival már évek óta kapcsolatban vagyok. Pszichológusként dolgozom Debrecenben, kiemelten foglalkozom a várandósság-szülés-a gyermek életének első évei  jelentőségével, nehézségeivel. Megtisztelő volt számomra, hogy az oldal segítségével olyan írásokat juttathattam el az anyákhoz, amelyek a legújabb pszichológiai tudást és friss kutatási eredményeket tartalmazták ebben a témában. 

  2017-ben pedig az együttműködésünk tovább fejlődött és az Életpszichológia Tanácsadó Központ nevet viselő szakmai közösségünk vállalta, hogy segíti ellátni a babát váró anyákat a Debrecenimami révén naprakész információkkal a szülés körüli időszak témáiban. Teret és lehetőséget kaptunk az Életpszichológia Tanácsadó Központban folytatott tevékenységünk bemutatására, az itt induló programok népszerűsítésére. 

  Örömmel vagyunk együtt az Imamival és az Őket követő családokkal. Köszönjük  a nyitottságot és az elfogadást!

  Ferenczi Beáta - pszichológus-családterapeuta-dúla, Életpszichológia Tanácsadó Központ"


  "Nagyon köszönöm, hogy vagytok! Nagyon elégedett vagyok a segítségetekkel, az összes táborom tele volt a nyáron!

  Vintage Varróműhely, Szilágyiné Ildikó"


   

  És akik minket választottak:

  NI

  Vojtina Bábszínház

  Tesco

  Kodály Filharmónia

  Magyar Államkincstár

  Manóvár Játszóház

  Helen Doron Debrecen

  Indiso

  Szusz

  Lehetsz Király! - Posztós Réka

  "Életpszichológia" Nap utcai Tanácsadó Központ

  Debreceni Kör Dáma Egyesület

  Gyerünk Anyukám!

  Oxford Nyelviskola

  Laser Aréna Debrecen

  Wishy Washy Mosoda

  Debreceni Úszó Teknőcök SE

  Bohátka Lovastanya

  Kétnyelvű és Csodabogár Családi Bölcsőde

  Éden Családi Bölcsőde

  Hungária Nagycirkusz

  Fecsegő és Tipegő Családi Bölcsőde

  Kerámiakuckó

  Kiszseni Iskola

  Maminbaba

  Sárréti Pegazus Lovarda

  Hangbújócska Zenebölcsi

  és még sokan mások....


  Olvasóink mondták:

  "Kedves Edit! Én amiatt kezdtem bele a levél írásban feléd,hogy megosszam és minden elismerésemmel megdícsérjem néhány köszönő szóval az oldal létrehozásástát és működését! Néhány napja találkoztam először az oldallal,de nagyon hasznos dolgokat kaptam már és lelkesen várjuk a pályázat a "Legösszetartóbb debreceni óvodai csoport!" sorsolásának az eredményét! Mindenképpen nagyon sok sikert kívánok mindenhez és ami a legfontosabb nagyon jó egészséget neked és a családodnak! Faragó Marianna​"

  "Szeretnék gratulálni az iránytűhöz! Sok hasznos infót találtam benne. Köszönöm szépen! üdv,Betti"

  "Kedves Debrecenimami! Köszönöm azt a sok-sok hasznos információt, amit kapok az e-maileken keresztül, most például az általános iskolai nyílt napokat találtam nagyon hasznosnak. 
  További jó munkát! Üdv.: Sós Nóra"

  "Rendszeres látogatója vagyok ennek az oldalnak, melyhez gratulálni szeretnék. Tényleg hasznos információkat lehet itt találni. Üdv: Gál Judit "

  'Kedves Edit! Óvodásaim és a magam nevében köszönöm/köszönjük a mozibelépőket (farsangi fotópályázat)!!! Nagyon nagy élmény volt, küldök néhány képet is. További sikeres munkát kívánok szeretettel: Pácainé Kata és a Mesekert Ovi Maci csoportja​"

  ​"Köszönöm szépen a karácsonyi jó kívánságokat! Én is kívánok nagyon kellemes karácsonyt és békés, boldog új évet! Halmi Eleonóra​"

  "ÉN IS KÍVÁNOK MINDEN DEBRECENI KISMAMÁNAK, NAGYMAMÁNAK, KISPAPÁNAK, NAGYPAPÁNAK ÉS PERSZE MINDEN GYERKŐCNEK ÖRÖMÖKBEN, EGÉSZSÉGBEN ÉS BOLDOGSÁGBAN GAZDAG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET! Köszönettel, egy rendszeres imami böngésző, Magóné Nyiri Csilla"

  "Szia. Gratula a honlapért, a hirlevélhez és mindenhez ami hozzád kapcsolódik. Szép munka!!!!! További jó munkát! Puszi Matura Betti"

  "Tiszteletteljes köszönettel a tanév során a Talentum Baptista Általános Iskolának nyújtott segítségért. Élményekben gazdag, pihentető nyarat kívánunk.
  Üdvözlettel: az iskola diákjai és pedagógusai"

  "Tisztelt Főszerkesztő Asszony, kedves Edit! Nagyon szépen köszönöm a kedves és gyors válaszát. Egyúttal köszönöm, hogy fáradságos munkával olyan nagyszerűen gyűjtik össze a város és környéke kulturális programjait. Régóta naponta szerzek értékes információkat belőlük.Úgy Önnek, mint munkatársainak, és szeretteiknek minden szépet-jót kívánok! Őszinte tisztelettel Báthory Zoltán"

  "Sziasztok! Köszönjük szépen a munkátokat,hatalmas segítség ez szerintem mindenkinek :) Változatos,színes és érdekes :) ,mi ezért szeretjük! "

  "Sziasztok! Nagyon szuper lett a honlapotok! Modern színek, átlátható, könnyen kezelhető. Csak így tovább! Köszönjük! :) Kériné Kata"

  "Színpompás! Édesanyák igényeire szabva - minden egy helyen. Segítőtárs a mindennapokban"

  "Szuper! :) Nagyon hasznosnak tartom, sokat segít, a hírlevelet rendszeresen olvasom. Gratulálok hozzá! :) Üdv: Selymes Dia"

  "Sziasztok Lányok!
  Szuper lett az új oldal!!!! ♥️
  Számomra áttekinthetőbb, s szuper híreitek vannak mindig számunkra!
  Nagyon szeretem, hogy van mindig aktuális programajánló. Vannak ötletek, inspirációk, mikor mit lehet tenni-venni!
  Én hajdúszoboszlói anyuka vagyok, de Debrecenbe járunk programokra, vásárolni, stb. A debreceni Egyetem hallgatója vagyok. Mellette háztartást vezetek, gyermeket nevelek, vállalkozást próbálok beindítani (pályáztam s most indulna a vállalkozásom). Szóval, nem unatkozunk sosem!
  Örülök, hogy évekkel ezelőtt Rátok találtam! Azóta már rengeteg hasznos dolgot "kaptam" Tőletek a hírlevél s az oldal által!
  Csak így tovább Csajok! <3
  Kitartást és jó egészséget kívánok Nektek, csapatotoknak, és a családjaitoknak egyaránt!
  Hajrá Debreceni Imami! <3
  #maradjunkotthon#
  Üdvözlettel: Ládi Andi Hajdúszoboszlóról "

  "Jó napot! Nekem nagyon tetszik az új weboldaluk. Úgy érzem, hogy sokkal átláthatóbb, mint a korábbi változat volt, ami sokat segíta böngészésben, illetve abban, hogy egyszerre több cikk is felkeltse az érdeklődésem, és megnyissam, elolvassam őket. A felület kezelhetősége mellett a design is esztétikus, megfelelően jelenik meg az oldal fő színe, a piros, az alap-fehérrel kombinálva, így szép, színes látvány, de mégsem túl giccses, vagy zavaró. Üdvözlettel, Katona János"

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

  Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

  Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
  Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

  Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

  Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
  Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

  Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

  Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
  Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

  Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

  Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

  Partnereink

  Ugrás az oldal tetejére