Jelenlegi hely

Média ajánlat Debrecenimami

Komplex népszerűsítés

Debrecenimami weboldal 

2021

A Debrecenimami információs portál hatékony népszerűsítési formákat nyújt a debreceni és Hajdú-Bihar megyei gyermekes családokat megszólító cégeknek. Olvasóközönségünk a várandós és kisgyermekes szülőkön túl kiterjed az óvodás, általános és középiskolás korosztályt nevelőkre is. 

Mottónk: „Minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!”

Portálunkon olvashatók Hajdú-Bihar megye legfrissebb, családokat, kismamákat és nőket érintő hírei, eseményei, programjai, és minden olyan információ, ami nélkülözhetetlen e célcsoport számára. Oldalunk tematikus aloldalakból épül fel, megkönnyítve olvasóink számára a gyorsabb információkeresést. Portálunkat folyamatosan frissítjük, figyelembe véve olvasóink igényeit, folyamatosan követve az év fontos időszakait.  (tanévkezdés, szünetek, ünnepek, stb..)

Látogatóink elsősorban Debrecenből és vonzáskörzetéből, illetve megyénk nagyobb településeiről kerülnek ki. Oldalunkat havonta több, mint 30 ezer szülő valamint a megye pedagógusai keresi fel, így látogatószámával a hírportálok közül is egyedülálló elérést tud biztosítani. Hírleveleinket hetente közel 5000 szülő kapja meg email fiókjába. A Debrecenimami az országos Imami-hálózat tagja (www.imami.hu) , így országos kampányokat is letudunk bonyolítani.

Folyamatosan növekszik hírlevél-olvasóink, valamint Facebook-oldalunk látogatóinak száma, sikeres online kampányaink és rendezvényeink fémjelzik eddigi tevékenységünket. 

A Debrecenimami az információkat logikus és átlátható elrendezésben, letisztult, modern, gyors, olvasmányos és mobilbarát formában mutatja be.

ONLINE MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK
A DEBRECENIMAMI WEBOLDALON

 A legtöbb releváns kulcsszóra honlapunk első helyen szerepel a Google találati listáján.

A honlapunkon való megjelenésnek két formáját kínáljuk:

 • kiemelt népszerűsítés (gyorsan, sok szülőhöz jut el az ajánlat)
 • folyamatos népszerűsítés (biztosítja, hogy a szülők mindig megtalálják honlapunkon).

A kettő kombinációja a leghatékonyabb.

Kiemelt népszerűsítés

Akkor javasoljuk, ha gyorsan, sok szülőhöz szeretné eljuttatni ajánlatát. (Például szezonális akciók, új termékek/szolgáltatások, rendezvények, költözés, stb.) 

Fejléc banner 800x150 pixel

Tartalom feletti banner 800x150 pixel

Tartalom feletti banner 390 x150 pixel

Tartalom feletti banner 800x300 pixel

PR cikk/ interjú/ sajtómegjelenések a Hírekben
(Karakteri megkötés nincs. Elhelyezhető maximum 3 kép, videó, elérhetőségek, linkek.)

Hírlevél

A Debrecenimami levelei eltérnek a megszokott hírlevelektől. Személyes, egyedi hangvételű, baráti leveleket küldünk, a sok hasznos helyi információt és az aktuális családi programokat olvasóink egyenesen az email fiókjukba kapják. Hírlevelet hetente egy alkalommal küldünk. Hírlevélre mintát itt talál. (A szöveg hosszúsága 500-700 karakter + link. Kép elhelyezésére nincs lehetőség. Kiküldés ideje csütörtök, anyagleadás határideje kedd éjfél.)

Folyamatos népszerűsítés

A folyamatos népszerűsítéssel biztosíthatja, hogy látogatóink mindig megtalálják az Ön termékét/szolgáltatását! 

Oldalsáv Maxi banner 340x340 pixel

Oldalsáv Normál banner 340x160 pixel

Oldalsáv Mini banner 160x160 pixel

Kategóriás megjelenés

Tevékenységnek megfelelő egy vagy több címszó alatti megjelenés/bemutatkozás szövegesen, képekkel a Különórák, Információk, Ajánló vagy a Babát várok almenüben.

Ajánljuk figyelmébe helyi és országos, tematikus kampányainkat, mellyel további vásárlókat, ügyfeleket szerezhet.  (Levél a Jézuskának, Nyerj kirándulást osztályodnak! Legyél Te is Fittmami! Különóra körkép, Nyári tábor körkép, Strandkörkép stb.)

RENDEZVÉNYEK 

Debrecenimami Család Expo és Különóra választó 

Rendezvényünk célja, hogy egy jó hangulatú családi program keretében közelebb hozzuk egymáshoz a debreceni és környéki szülőket és a nekik szolgáltató helyi vállalkozásokat, egyben felhívjuk a családok figyelmét kiállítóink aktuális ajánlataira, kedvezményeire, újdonságaira. A 2019 novemberében megrendezett Debrecenimami Család Expo és Különóra választóra több száz család látogatott el.

(Fotó: Debrecenimami Család Expo és Különóra választó 2019)

 

Tervezzen velünk!

Az Ön számára legkedvezőbb, egyedi ajánlat kidolgozásáért 

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

 Mobil: 70/453-4375

 E-mail: debrecen@imami.hu

   

  Célunk a megyében élő családok minél teljesebb körű tájékoztatása, ennek érdekében gyermekes családoknak, kismamáknak szolgáltató, illetve részükre termékeket értékesítő vállalkozásoknak díjmentes bemutatkozási lehetőséget biztosíthatunk minimális adattartalommal. Az ingyenes bemutatkozás lehetőségéről és a minimális adattartalom köréről a honlap üzemeltetője minden esetben egyedileg dönt.  


  Partnereink mondták:

  "Edittel, személyesen több, mint nyolc éve ismerkedtem meg. Ő akkor kezdte a szerkesztői pályafutását, Én pedig az Indiso Sóklinika vezetését. Együttműködésünk során, mindig maximális segítséget kaptunk hirdetéseinkhez, megjelenéseinkhez. Munkáinkat a most divatos, alábbi címke felhővel szeretném jellemezni:

  • megbízhatóság,
  • pontosság,
  • költséghatékonyság,
  • problémamegoldás felsőfokon,
  • baráti légkör,
  • segítő szándék.

  És még sorolhatnám.

  Sok sikert és kitartást kívánok, a további munkához.

  Üdvözlettel, Nagyerdei Sóklinika"


  "Az Imamival már évek óta kapcsolatban vagyok. Pszichológusként dolgozom Debrecenben, kiemelten foglalkozom a várandósság-szülés-a gyermek életének első évei  jelentőségével, nehézségeivel. Megtisztelő volt számomra, hogy az oldal segítségével olyan írásokat juttathattam el az anyákhoz, amelyek a legújabb pszichológiai tudást és friss kutatási eredményeket tartalmazták ebben a témában. 

  2017-ben pedig az együttműködésünk tovább fejlődött és az Életpszichológia Tanácsadó Központ nevet viselő szakmai közösségünk vállalta, hogy segíti ellátni a babát váró anyákat a Debrecenimami révén naprakész információkkal a szülés körüli időszak témáiban. Teret és lehetőséget kaptunk az Életpszichológia Tanácsadó Központban folytatott tevékenységünk bemutatására, az itt induló programok népszerűsítésére. 

  Örömmel vagyunk együtt az Imamival és az Őket követő családokkal. Köszönjük  a nyitottságot és az elfogadást!

  Ferenczi Beáta - pszichológus-családterapeuta-dúla, Életpszichológia Tanácsadó Központ"


   

  És akik minket választottak:

  NI

  Vojtina Bábszínház

  Tesco

  Kodály Filharmónia

  Magyar Államkincstár

  Manóvár Játszóház

  Helen Doron Debrecen

  Indiso

  Szusz

  Lehetsz Király! - Posztós Réka

  "Életpszichológia" Nap utcai Tanácsadó Központ

  Debreceni Kör Dáma Egyesület

  Gyerünk Anyukám!

  Oxford Nyelviskola

  Laser Aréna Debrecen

  Wishy Washy Mosoda

  Debreceni Úszó Teknőcök SE

  Bohátka Lovastanya

  Kétnyelvű és Csodabogár Családi Bölcsőde

  Éden Családi Bölcsőde

  Hungária Nagycirkusz

  Fecsegő és Tipegő Családi Bölcsőde

  Kerámiakuckó

  Kiszseni Iskola

  Maminbaba

  Sárréti Pegazus Lovarda

  Hangbújócska Zenebölcsi

  és még sokan mások....


  Olvasóink mondták:

  "Kedves Edit! Én amiatt kezdtem bele a levél írásban feléd,hogy megosszam és minden elismerésemmel megdícsérjem néhány köszönő szóval az oldal létrehozásástát és működését! Néhány napja találkoztam először az oldallal,de nagyon hasznos dolgokat kaptam már és lelkesen várjuk a pályázat a "Legösszetartóbb debreceni óvodai csoport!" sorsolásának az eredményét! Mindenképpen nagyon sok sikert kívánok mindenhez és ami a legfontosabb nagyon jó egészséget neked és a családodnak! Faragó Marianna​"

  "Szeretnék gratulálni az iránytűhöz! Sok hasznos infót találtam benne. Köszönöm szépen! üdv,Betti"

  "Kedves Debrecenimami! Köszönöm azt a sok-sok hasznos információt, amit kapok az e-maileken keresztül, most például az általános iskolai nyílt napokat találtam nagyon hasznosnak. 
  További jó munkát! Üdv.: Sós Nóra"

  "Rendszeres látogatója vagyok ennek az oldalnak, melyhez gratulálni szeretnék. Tényleg hasznos információkat lehet itt találni. Üdv: Gál Judit "

  'Kedves Edit! Óvodásaim és a magam nevében köszönöm/köszönjük a mozibelépőket (farsangi fotópályázat)!!! Nagyon nagy élmény volt, küldök néhány képet is. További sikeres munkát kívánok szeretettel: Pácainé Kata és a Mesekert Ovi Maci csoportja​"

  ​"Köszönöm szépen a karácsonyi jó kívánságokat! Én is kívánok nagyon kellemes karácsonyt és békés, boldog új évet! Halmi Eleonóra​"

  "ÉN IS KÍVÁNOK MINDEN DEBRECENI KISMAMÁNAK, NAGYMAMÁNAK, KISPAPÁNAK, NAGYPAPÁNAK ÉS PERSZE MINDEN GYERKŐCNEK ÖRÖMÖKBEN, EGÉSZSÉGBEN ÉS BOLDOGSÁGBAN GAZDAG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET! Köszönettel, egy rendszeres imami böngésző, Magóné Nyiri Csilla"

  "Szia. Gratula a honlapért, a hirlevélhez és mindenhez ami hozzád kapcsolódik. Szép munka!!!!! További jó munkát! Puszi Matura Betti"

  "Tiszteletteljes köszönettel a tanév során a Talentum Baptista Általános Iskolának nyújtott segítségért. Élményekben gazdag, pihentető nyarat kívánunk.
  Üdvözlettel: az iskola diákjai és pedagógusai"

  "Tisztelt Főszerkesztő Asszony, kedves Edit! Nagyon szépen köszönöm a kedves és gyors válaszát. Egyúttal köszönöm, hogy fáradságos munkával olyan nagyszerűen gyűjtik össze a város és környéke kulturális programjait. Régóta naponta szerzek értékes információkat belőlük.Úgy Önnek, mint munkatársainak, és szeretteiknek minden szépet-jót kívánok! Őszinte tisztelettel Báthory Zoltán"

  "Sziasztok! Köszönjük szépen a munkátokat,hatalmas segítség ez szerintem mindenkinek :) Változatos,színes és érdekes :) ,mi ezért szeretjük! "

  "Sziasztok! Nagyon szuper lett a honlapotok! Modern színek, átlátható, könnyen kezelhető. Csak így tovább! Köszönjük! :) Kériné Kata"

  "Színpompás! Édesanyák igényeire szabva - minden egy helyen. Segítőtárs a mindennapokban"

  "Szuper! :) Nagyon hasznosnak tartom, sokat segít, a hírlevelet rendszeresen olvasom. Gratulálok hozzá! :) Üdv: Selymes Dia"

  "Sziasztok Lányok!
  Szuper lett az új oldal!!!! ♥️
  Számomra áttekinthetőbb, s szuper híreitek vannak mindig számunkra!
  Nagyon szeretem, hogy van mindig aktuális programajánló. Vannak ötletek, inspirációk, mikor mit lehet tenni-venni!
  Én hajdúszoboszlói anyuka vagyok, de Debrecenbe járunk programokra, vásárolni, stb. A debreceni Egyetem hallgatója vagyok. Mellette háztartást vezetek, gyermeket nevelek, vállalkozást próbálok beindítani (pályáztam s most indulna a vállalkozásom). Szóval, nem unatkozunk sosem!
  Örülök, hogy évekkel ezelőtt Rátok találtam! Azóta már rengeteg hasznos dolgot "kaptam" Tőletek a hírlevél s az oldal által!
  Csak így tovább Csajok! <3
  Kitartást és jó egészséget kívánok Nektek, csapatotoknak, és a családjaitoknak egyaránt!
  Hajrá Debreceni Imami! <3
  #maradjunkotthon#
  Üdvözlettel: Ládi Andi Hajdúszoboszlóról "

  "Jó napot! Nekem nagyon tetszik az új weboldaluk. Úgy érzem, hogy sokkal átláthatóbb, mint a korábbi változat volt, ami sokat segíta böngészésben, illetve abban, hogy egyszerre több cikk is felkeltse az érdeklődésem, és megnyissam, elolvassam őket. A felület kezelhetősége mellett a design is esztétikus, megfelelően jelenik meg az oldal fő színe, a piros, az alap-fehérrel kombinálva, így szép, színes látvány, de mégsem túl giccses, vagy zavaró. Üdvözlettel, Katona János"

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  A jó szó öröme

  A jó szó öröme

  Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
  Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

  Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

  Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
  Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

  Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

  Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
  Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

  Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

  Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.

  Partnereink

  Ugrás az oldal tetejére