Jelenlegi hely

Kapcsolat - Debrecenimami

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntünk a debreceni és Hajdú-Bihar megyei családok számára létrehozott weboldalon!

A debrecen.imami.hu honlap 2010 októberében indult, azzal a céllal, hogy praktikus és mindenekelőtt helyi információkkal segítse az itt élő kismamákat, gyermeket nevelő szülőket; valamint, hogy lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra a családokat érdekelhető helyi szervezeteknek és cégeknek.

A Debrecenimami kezdetben egyszemélyes vállalkozásként működött, ma azonban már két elszánt édesanya dolgozik – számos önkéntes anyuka segítségével – azon, hogy megkönnyítsük a helyi családok mindennapjait. Olvasóink növekvő száma, és az is, hogy Te most itt vagy, és olvasod ezeket a sorokat jelzi, hogy szükség van a Debrecenimamira, azaz a helyi igényeket kielégítő családi információs oldalra.

Sokáig igyekeztünk…. de ma már tudjuk jól, hogy ez a weboldal sosem lesz „kész”! Egyfelől mindig lesznek újdonsült szülők, akiknek már újabbak az igényeik; másfelől mindig újabb és újabb ötletek merülnek fel bennünk, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük az oldalt. Ám, nem csak mi „Hajdú-Bihar megyeiek”, hanem az "imami franchise" minden egyes tagja ezen dolgozik az országban.

Amit megígérhetünk Neked: 
 

Nálunk mindent megtalálsz, amire szülőként szükséged lehet!

 

mail Ha ötleted, észrevételed, kérdésed van, üzenj nekünk itt, vagy e-mailben: debrecen@imami.hu

enlightenedHa van egy jó terméked / szolgáltatásod, amit szeretnél megismertetni a családokkal, lapozd át hirdetési ajánlatunk

heartHa családokkal foglalkozó szervezetként együttműködő partnert keresel, bátran kopogtass nálunk. Szívesen csatlakozunk minden olyan kezdeményezéshez, ami a családok előnyére válhat!

yes Börzézni szeretnél, megválnál használt gyerekholmijaidtól, és ehhez ingyenes fórumot keresel? Facebook börzés csoportunkat itt találod: https://www.facebook.com/groups/415182101848522/

smiley Friss cikkek, aktuális programok és minden, ami Szülőknek, Családoknak, Gyerekeknek szólhat: https://www.facebook.com/Debrecenimami/

#debrecenimami Inkább instáznál? Instagramon itt találsz meg minket: https://www.instagram.com/debrecenimami/

winkKreatív ötleteinket, kézműves tippeinket már a Pinteresten is megtallod! https://hu.pinterest.com/debrecenimami/

 

Köszönjük, hogy Te is velünk tartasz!

 

a Debrecenimamik: Edit és Adél 

 

 

 

Az alábbi Üzenet űrlap segítségével jelezheted, ha az oldal bármely szolgáltatásával vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszünk minden észrevételt, javaslatot, kritikát. 

Milyen ügyben fordulsz hozzánk?

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére