Jelenlegi hely

Megvan a nyertes! „Az Év Női Példaképe Hajdú-Bihar vármegyében" Szabó Tímea

Mikor máskor, mint az őt legjobban megillető napon, március 8-án, a Nemzetközi nőnapon adtuk át az Év Női Példaképe Hajdú-Bihar vármegyében díjat rendkívül inspiráló és csodálatos nők körében.

Első alkalommal írta ki ezt a pályázatot a Debrecenimami Hajdú-Bihar vármegyében. Ötletét az adta, hogy számos olyan díj létezik, ami a szakmai sikereket ismeri el, azt azonban egyik sem veszi figyelembe, hogy egy nőnek, és főként egy édesanyának a munkája mellett még nagyon sok fronton kell helytállnia.

Arra szeretnénk rávilágítani ezzel az elismeréssel, hogy a család és a gyermekvállalás nem gátja annak, hogy egy nő kiteljesedjen a munkában, SŐT!

Olyan nőket, édesanyákat kerestünk, akik munkájukban, szakmájukban sikeresen helytállnak, harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek, és megosztják velünk, hogy hogyan tudják összeegyeztetni a munkát és a családi életet.

A döntős hölgykoszorú a Debrecenimami főszerkesztőjével - balról jobbra: Beke Margit, Varga Edit, Szabó Tímea, Kálmánczhey Edit és dr. Kóródi Ágnes

Öt nagyszerű nő jutott a döntőbe

14 nevező közül öten jutottak a döntőbe. A választás  - a nagyon összetett szempont és pontozási rendszer ellenére nehéz volt az Imami Egyesület zsűrijének. Minden pályázó személyében olyan különleges és példaértékű élettörténetet ismerhettünk meg, mely sokak számára erőt adhat a hétköznapokban. 

Végül minden hölgyet megleptünk több kis ajándékkal és oklevéllel. Sőt, a jelöltekre is gondoltunk! Aki nem kapta meg a helyszínen, annak postán fog majd érkezni egy kis apróság.

A díjátadó vidám hangulatát a Domokos családból álló Művészi Zene Kör által előadott zeneszámok emelték.

Szabó Tímea lett az Év Női Példaképe Hajdú-Bihar vármegyében

A pályázat fődíját Szabó Tímea pedagógus, középiskolai rajztanár nyerte. Az évek alatt több száz diák tanulhatta tőle a vizuális kultúrát, emberséget, életszeretetet. Példát mutat mind emberileg, mind szakmailag a körülötte lévőknek. Férjével közösen, nagy szeretetben nevelik gyermeküket, akit örökbe fogadtak.

Úgy gondoljuk Szabó Tímea nagyszerű példakép lehet számunkra, tiszta szívből gratulálunk neki! Tímea pályázatát ide kattintva olvashatod el!

ADL - Debrecenimami

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére