Jelenlegi hely

Megvan a nyertes! „Az Év Női Példaképe Hajdú-Bihar vármegyében" Szabó Tímea

Mikor máskor, mint az őt legjobban megillető napon, március 8-án, a Nemzetközi nőnapon adtuk át az Év Női Példaképe Hajdú-Bihar vármegyében díjat rendkívül inspiráló és csodálatos nők körében.

Első alkalommal írta ki ezt a pályázatot a Debrecenimami Hajdú-Bihar vármegyében. Ötletét az adta, hogy számos olyan díj létezik, ami a szakmai sikereket ismeri el, azt azonban egyik sem veszi figyelembe, hogy egy nőnek, és főként egy édesanyának a munkája mellett még nagyon sok fronton kell helytállnia.

Arra szeretnénk rávilágítani ezzel az elismeréssel, hogy a család és a gyermekvállalás nem gátja annak, hogy egy nő kiteljesedjen a munkában, SŐT!

Olyan nőket, édesanyákat kerestünk, akik munkájukban, szakmájukban sikeresen helytállnak, harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek, és megosztják velünk, hogy hogyan tudják összeegyeztetni a munkát és a családi életet.

A döntős hölgykoszorú a Debrecenimami főszerkesztőjével - balról jobbra: Beke Margit, Varga Edit, Szabó Tímea, Kálmánczhey Edit és dr. Kóródi Ágnes

Öt nagyszerű nő jutott a döntőbe

14 nevező közül öten jutottak a döntőbe. A választás  - a nagyon összetett szempont és pontozási rendszer ellenére nehéz volt az Imami Egyesület zsűrijének. Minden pályázó személyében olyan különleges és példaértékű élettörténetet ismerhettünk meg, mely sokak számára erőt adhat a hétköznapokban. 

Végül minden hölgyet megleptünk több kis ajándékkal és oklevéllel. Sőt, a jelöltekre is gondoltunk! Aki nem kapta meg a helyszínen, annak postán fog majd érkezni egy kis apróság.

A díjátadó vidám hangulatát a Domokos családból álló Művészi Zene Kör által előadott zeneszámok emelték.

Szabó Tímea lett az Év Női Példaképe Hajdú-Bihar vármegyében

A pályázat fődíját Szabó Tímea pedagógus, középiskolai rajztanár nyerte. Az évek alatt több száz diák tanulhatta tőle a vizuális kultúrát, emberséget, életszeretetet. Példát mutat mind emberileg, mind szakmailag a körülötte lévőknek. Férjével közösen, nagy szeretetben nevelik gyermeküket, akit örökbe fogadtak.

Úgy gondoljuk Szabó Tímea nagyszerű példakép lehet számunkra, tiszta szívből gratulálunk neki! Tímea pályázatát ide kattintva olvashatod el!

ADL - Debrecenimami

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére