Jelenlegi hely

Íme az Év Női Példaképe Hajdú-Bihar vármegyében 2023 pályázat döntősei - Szavazz te is március 3-ig!

Az első alkalommal kiírt pályázattal olyan Hajdú-Bihar vármegyében élő nőket szeretnénk bemutatni és elismerni, akikre példaképként tekinthetünk, akik munkájukban, szakmájukban való helytállásukkal, közösségi kezdeményezésükkel vagy családi életükkel egyaránt inspiráló közösségünk számára. 

Díjak:

A díj nyertese emlékplakettet és oklevelet kap, valamennyi döntőbe jutott pályázót oklevele mellett meglepetés ajándékkal is szeretnénk elismerni.

2+2 fő részére szóló családi belépő a Mediterrán Élményfürdőbe

Könyvutalvány a Móra Kiadó webshopjában

Piknik Pakk csomag a Piknik Varázstól

API bőranalizálás Szabó Csilla Oriflame Managernél

A SZAVAZÓK KÖZÖTT KISORSOLUNK EGY 
Piknik Pakk csomagot a Piknik Varázstól

A szavazás ideje: 2023. február 26. 0.00 óra - 2023. március 3. 24.00 óra

Eredményhirdetés: 2023. március 8-án, Nőnapon a Díjátadón.

DÖNTŐSÖK

Beke Margit

Tanítóként dolgozik egy autista diákokkal foglalkozó általános iskolában. 2021. júniusa óta a Mosolyvirág Nagycsaládosok Debreceni Egyesületének elnöke, közel 300 család életét segíti. Mellette főiskolai tanulmányokat is folytat, gyógypedagógusnak tanul. Három gyermek édesanyja, akik közül kettő már felnőtt és külön életet él, legkisebb gyermeküket férjével közösen nevelik szeretetben.

Minden akadályon és nehézségen túl tud lendülni, nem adja fel!

Margitról itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!


Dr Kóródi Ágnes

Fogorvosként dolgozik alapellátóként és vállalkozásban. A betegei nagyon szeretik, a kollégáival nagyon jó csapatként, szinte mint egy család dolgoznak össze. Egyedül álló anyaként is mindent megtesz a kisfiáért, ennek köszönhetően nagyon jó viszonyt ápol az apukával.

Kiemelkedő viselkedést nyújt mind szakmai, mind emberi oldalról.

Ágnesről itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!


Szabó Tímea

Tímea (Times) középiskolai rajztanár. Az évek alatt több száz diák tanulhatta tőle a vizuális kultúrát, emberséget, életszeretetet. Példát mutat mind emberileg, mind szakmailag a körülötte lévőknek. Férjével közösen, nagy szeretetben nevelik gyermeküket, akit örökbe fogadtak.

Hittel, szeretettel, és valóságosan élni.

Timesről itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!


Varga Edit

Tanító, és természetpedagógiai szakvezető. Gyerekeket és felnőtteket tanít fenntarthatóságra, környezetvédelemre, a természet szeretetére. Egy erdei tanyán él férjével és középiskolás gyermekével, szinte önellátó módon.

A természet közelsége, szeretete, mindenen átsegít.

Editről itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!


Weisz-Kovács Andrea

Közgazdász, főállása mellett kisgyermekes anyukák számára Kanga tornát tart, a mozgás és tánc szeretetével segít abban őket, hogy visszanyerjék szülés előtti formájukat, önbizalmukat. Közösséget épít, csapatot kovácsol belőlük, mindenkihez van néhány kedves szava. Férjével közösen 3 gyermeket nevelnek.

Andit minden kisgyermekes anyukának receptre írnám fel, akkor biztos csökkenne a szülés utáni depresszióban szenvedők száma.

Andreáról itt olvashatsz bővebben!

KATTINTS IDE A SZAVAZÁSHOZ!


SZABÁLYZAT / RÉSZVÉTELI FELTÉTELEKADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Irány vonattal és busszal a nyaralás! - Foglalkoztatók, kvízek, mesék, animált videók a különleges élményhez

Ha vonattal, busszal tervezitek a nyaralást, és van gyerkőc a családban, érdemes felkeresni a MÁV-Volán-csoport weboldalát. Foglalkoztató füzetek, kivágható makettek, kvízjátékok, mesék  várják a legkisebbeket, hogy vidáman ismerkedhessenek a közösségi közlekedési eszközökkel, és az utazás is különleges élményt jelentsen.
Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Munkába visszatérés anyaszemmel – „amikor meetingen a “Boci-boci tarka” ütemes dallama zakatol a fejedben és azon izgulsz, nehogy megszólítsanak, mert képes leszel hangosan folytatni”

Nem foglalkozunk eleget az "egy szempillantás alatt - mármint a cirka 9 hónap alatt - anyává váló nők lelkével"! -hallom sokszor, sok helyről, amivel abszolút egyet tudok érteni. Jómagam is a pokol legmélyebb bugyrait éltem meg elsőszülöttem érkezésével, és még azt hiszem finoman fogalmaztam. - Mezeiné Kovács Kitti írása.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére