Jelenlegi hely

Ingyen letölthető jókívánság és szeretetkártyák szürke napokra

Szeretnél valakit felvidítani, megvígasztalni vagy megköszönni neki, hogy segített vagy csak egyszerűen hogy van Neked? Jókívánság, köszönő- és szeretetkártyáinkat ingyen letöltheted.

A váratlanul érkezett kedvesség az egyik legjobb dolog, ami érhet minket. Mindannyiunknak akad egy-egy rosszabb napja, ne tagadjuk. Jól esne ilyenkor egy kedves szó vagy egy gesztus mint például ezek az ingyen letölthető kártyák.

Van, hogy nem tudjuk kimutatni, mennyire fontos a másik. Vagy épp nincs rá elég időnk. Esetleg kézügyességünk hozzá. Nyomtasd ki egyedi köszönő-, jókívánság és szeretetkártyáinkat és csempész a gyerekek tolltartójába, párod uzsonnájába vagy kolléganőd asztalára. Érdemes egy kicsit fényesebb, a fénymásolópapírnál vastagabb, pl. 200 gr-os papírt választani, a névjegykártya például 300 gr körüli, - ha bírja a nyomtató - szebbek lesznek a színek.

A kártyák mellett találsz egy könyvjelzőt is. Ha belülről mindkét oldalára ragasztasz egy kis darab lapmágnest - például egy kiszuperált régi hűtőmágnesről vagy épp egy hobbyboltban találsz - tuti nem hagyja el használója.

Az a célunk ezen a földön, hogy szeressünk, a szeretet pedig egy kétirányú utca: adunk és kapunk. Szeretettel megváltoztathatjuk ezt az őrült világot. Szeretettel békét varázsolhatunk a háborúból, elfogadást az ítélkezésből, kedvességet a gonoszságból. Te is képes vagy arra, hogy megváltoztasd a világot. Még a legapróbb cselekedet is számít, hiszen ezek tesznek ki egy egész napot.

Rachel Brathen, Jógacsaj néven híressé vált svéd jógaoktató

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Ugrás az oldal tetejére