Jelenlegi hely

Új bérlettípus és az idei évad előadásai a Vojtina Bábszínházban

Szívünk szerint napi mesepirulát is írnánk fel a gyerekeknek és felnőtteknek a multivitaminok mellé. Az új bérlettípussal a Vojtina Bábszínház meséi is gyakrabban részei lehetnek a családok életének.

Hogy a gazdag repertoár előadásai között a döntést megkönnyítsék, új elemként a családok számára is kínál különleges bérlettípust a Vojtina Bábszínház idei évadára. A bérlet négy tetszőlegesen kiválasztott, vasárnapi előadás vagy játszószínházi foglalkozás látogatására vehető igénybe. Az előadások időpontjairól a Bábosházi Soroló című kiadványban és honlapon tájékozódhatnak. Ha kiválasztották, hogy mikor és melyik előadást szeretnék megnézni, jelezni kell azt jegypénztárukban az előadást megelőző péntekig, hogy biztosan legyen helyük az adott előadásra.

A bérlet ára 3.400 Ft/fő.

 

A 2017/18-as évadban is megtalálhatóak lesznek a már megszokott bérlettípusok.

Áraikról és az előadások ismertetőiről itt tájékozódhat a bábszínház-rajongó közönség.

 

A Bábszínház színházi nevelési programja örök elvekre épül

Sok szerettettl várják óvodás csoportok, iskolai osztályok, sajátos nevelési igényű gyermekekkel és felnőttekkel foglalkozó szervezetek jelentkezését. A minden hónapban megjelenő Bábosházi Soroló című programfüzetben és a honlap műsornaptárjában megjelölt napokon terveznek színházpedagógiai foglalkozásokat, együttléteket. Ezekre a foglalkozásokra előzetes bejelentkezés szükséges.

A Vojtina színházpedagógiájának alapja a játékosság, a játékon keresztül való ismerkedés embertársainkkal, a világgal, a színház (báb) világával, a mindennapokkal, egy-egy aktuális fogalommal…

Forrás: Debrecenimami

Fotó: Vojtina Bábszínház

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!