Jelenlegi hely

Kapcsolat - Debrecenimami

A honlap szerkesztőjének e-mail címe: debrecen@imami.hu

Telefon: 70/453-4375
 

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek a debreceni és Hajdú-Bihar megyei anyukák és kismamák számára létrehozott weboldalon!

Friss házasként, amikor megtudtuk, hogy kisbabánk lesz nagyon boldogok voltunk. Akkor még nem is sejtettük, hogy egy teljesen új világba csöppenünk. Korábban soha sem jártam terhesgondozáson, így hát azt sem tudtam, mi miért történik velem. Aztán jött az orvosválasztás, a kórházválasztás, kismamaruhát venni, babaruhát venni, kiságy, pelenkázó … sorolhatnám.

Átélni a kilenc hónapot csodálatos és nagyon izgalmas érzés volt, és néha nehéz feladat is. Másodjára már minden sokkal könnyebben ment, hiszen már volt tapasztalatom, harmadjára pedig szinte rutin :-D  De mindig jönnek újabb és újabb megoldásra váró problémák és feladatok. Ha már kinőttük a pelust, jöhet a bölcsi, az ovi, az iskola, a kamasz kor… Ezeknek a „nagy” gyerekeknek pedig már nem is olyan egyszerű megfelelő elfoglaltságot találni.

Milyen jó lett volna már a kezdetekkor egy kis segítség! Három gyerek mellett nem könnyű egy anyának megállni a helyét, úgy hogy közben dolgozzon, legyen háziasszony, feleség és persze Nő is egyszemélyben. Mindezt úgy, hogy a gyerekek ne érezzék, ha néha kevesebb idő jut rájuk.

Nem éppen családbarát munkahelyemet cseréltem le a debrecen.imami.hu oldalra, amely már nem egyszerűen egy munka, hanem hivatás és szerelem számomra, és amely számos élményt, kapcsolatot és új barátságot is hozott az elmúlt évek alatt. 

Régi vágyam vált valóra ezzel az oldallal, ami neked remélhetőleg, már nagyszerű segítség lesz, hogy eligazodj ebben a varázslatos, gyerekzsivajjal kísért új világban! Gyere, és legyél te is Debrecenimami!

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. 

 

Üdvözlettel:

Kálmánczhey Edit
(Debrecenimami)

Milyen ügyben fordulsz hozzánk?