Jelenlegi hely

Kapcsolat - Debrecenimami

Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntünk a debreceni és Hajdú-Bihar megyei családok számára létrehozott weboldalon!

A www.debrecen.imami.hu honlap 2010 októberében indult, azzal a céllal, hogy praktikus és mindenekelőtt helyi információkkal segítse az itt élő kismamákat, gyermeket nevelő szülőket; valamint, hogy lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra a családokat érdekelhető helyi szervezeteknek és cégeknek.

A Debrecenimami kezdetben egyszemélyes vállalkozásként működött, ma azonban már három elszánt édesanya dolgozik – számos önkéntes anyuka segítségével – azon, hogy megkönnyítsük a helyi családok mindennapjait. Olvasóink növekvő száma, és az is, hogy Te most itt vagy, és olvasod ezeket a sorokat jelzi, hogy szükség van a Debrecenimamira, azaz a helyi igényeket kielégítő családi információs oldalra.

Sokáig igyekeztünk…. de ma már tudjuk jól, hogy ez a weboldal sosem lesz „kész”! Egyfelől mindig lesznek újdonsült szülők, akiknek már újabbak az igényeik; másfelől mindig újabb és újabb ötletek merülnek fel bennünk, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük az oldalt. Ám, nem csak mi „Hajdú-Bihar megyeiek”, hanem az "imami franchise" minden egyes tagja ezen dolgozik az országban.

Amit megígérhetünk Neked: 
 

Nálunk mindent megtalálsz, amire szülőként szükséged lehet!

 

mail Ha ötleted, észrevételed, kérdésed van, üzenj nekünk itt, vagy e-mailben: debrecen@imami.hu
Hívhatsz is a 70/453-4375 számon.

enlightenedHa van egy jó terméked / szolgáltatásod, amit szeretnél megismertetni a családokkal, lapozd át hirdetési ajánlatunk

heartHa családokkal foglalkozó szervezetként együttműködő partnert keresel, bátran kopogtass nálunk. Szívesen csatlakozunk minden olyan kezdeményezéshez, ami a családok előnyére válhat!

yes Börzézni szeretnél, megválnál használt gyerekholmijaidtól, és ehhez ingyenes fórumot keresel? Facebook börzés csoportunkat itt találod: https://www.facebook.com/groups/415182101848522/

smiley Friss cikkek, aktuális programok és minden, ami Szülőknek, Családoknak, Gyerekeknek szólhat: https://www.facebook.com/Debrecenimami/

#debrecenimami Inkább instáznál? Instagramon itt találsz meg minket: https://www.instagram.com/debrecenimami/

winkKreatív ötleteinket, kézműves tippeinket már a Pinteresten is megtallod! https://hu.pinterest.com/debrecenimami/

 

Köszönjük, hogy Te is velünk tartasz!

 

a Debrecenimamik: Edit, Adél és Judit

 

Hát így zajlik nálunk egy megbeszélés... 

 

Az alábbi Üzenet űrlap segítségével jelezheted, ha az oldal bármely szolgáltatásával vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszünk minden észrevételt, javaslatot, kritikát. 

Milyen ügyben fordulsz hozzánk?