Jelenlegi hely

A tudomány menő! Készíts róla videófilmet!

Még két napod van, hogy benevezz, ne hagyd ki! Ja, hogy mire? Videókészítő versenyt hirdet az Agóra egy nemzetközi projekthez, ha 13-19 éves vagy, Tiéd a pálya!

Videókészítő versenyt hirdet az Agóra Tudományos Élménypark a Science Inspired nemzetközi projekt keretein belül, melyre várják azoknak a 13-19 éves fiataloknak a jelentkezését, akik szívesen bemutatnák kedvenc tudományterületük érdekességeit, egy látványos kísérletet, vagy törvényszerűséget. A legjobb alkotások készítői értékes díjazásban részesülnek!
A részvétel ingyenes!

· Jelentkezzetek egyéni, vagy legfeljebb 3 fős csapatban!
· Készítsetek rövid, szórakoztató, ismeretterjesztő videót, amit a tudomány ihletett! Ehhez az Agóra Tudományos Élményközpont interaktív eszközeit is használhatjátok!
· A szerkesztésében is segítünk, a jelentkezők számára rendezett workshopon bemutatjuk a leghasznosabb trükköket, praktikákat.
· Küldjétek el nekünk a videót és nyerjetek értékes ajándékokat!

Beneveznétek? Írjátok meg neveteket, elérhetőségeteket emailben a videoverseny@agoradebrecen.hu címre 2020. október 16-ig!

A videó bármilyen technikával rögzíthető, de néhány feltételnek meg kell felelnie:

· időtartam: legalább 30 másodperc, legfeljebb 3 perc
· formátum: legyen a YouTube által támogatott: mp4, avi stb.
· képfelbontás: legalább 480p.

A kész videó beküldésének határideje 2020. október 31.
Eredményhirdetés: 2020. november

A 10 legjobban sikerült videó angol nyelvű felirattal ellátva a Science Inspired YouTube csatornáján is megjelenik, a projektben résztvevő további 3 országból (Lengyelország, Csehország, Görögország) beküldött nyertes alkotások mellett.

Jól jönne egy kis inspiráció?

Keressétek fel a Science Inspired honlapját, és nézzétek meg az útmutató rövidfilmeket ITT !

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!
Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesélni és mesét hallgatni nagy ajándék kicsiknek és nagyoknak is. Ezek az értékes történetek segítenek ráhangolódni az ünnepekre, kiemelnek a hétköznapokból. Jó olvasást!
A karácsony nem marad el!

A karácsony nem marad el!

Ha nem is lesz olyan, mint a megszokott, attól még lehet szép és meghitt a karácsonyunk. Az ünnep öröme feltölt, erőt és reményt ad, amire most nagy szükségünk van...
Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Ugrás az oldal tetejére