Jelenlegi hely

Mire válthatjátok be a csupa 5-ös bizonyítványt?

Egész évben jól tanultál, és ez most meglátszik a bizonyítványodon is? Gratulálunk! Több cég az országban elismeri a kiemelkedő eredményt: mehetsz olcsón cirkuszba, vehetsz könyvet akciósan vagy akár játékot is? Megmutatjuk ki mivel gratulál Neked!

Lassan ott tartunk, hogy ha egy kisdiák kitűnőre végezte el az évet, akkor szép csendben sunnyognia kell, és nem lehet büszke az elért eredményére. Valahogy nem értem ezt a társadalmat, mindenki arra akarja nevelni a gyerekét, hogy legyen elfogadóbb, de pont mi szülők vagyunk, akik ellenpéldát mutatunk gyermekeinknek.

A közösségi oldalon hatalmas felháborodás és megvető kommentek érkeztek, hogy mi az, hogy jutalmazzák ezeket a gyerekeket, különböző belépőkkel! Nem értem, miért baj, hogy jutalmat kapnak, miért kellene szégyellniük, hogy könnyebben tanulnak, vagy, hogy erőn felül dolgoztak egész évben? Persze ugyanolyan büszkék lehetünk mi szülők (sőt!) a nem kitűnő gyerekre is, mert mi is tudjuk, a mai iskolarendszer sokszor nem igazságos, sokszor nem követhető, és bizony sokszor nem teljesíthető feladatokat ró a gyerekre, de ez a cikk most nem erről kell, hogy szóljon.

Minap beszéltem egy anyukával, aki mondta, hogy rettentően büszke az ő gyerekeire, az egyik 3,5, a másik kitűnő … és azt mondta lassan a 3,5-öt mondja ki bátrabban, mert érzi, hogy ahogy kiejti a kérdésre a választ, hogy Na, milyen lett a gyerekek bizije? és elmondja, hogy kitűnő, látja a másik oldalon, a csendes elfojtott fintort. Persze lehet sokak szerint nem a lehető legjobb ötlet a csupa 5-ösöket jutalmazni, de miért is kellene elvenni azoktól a gyerekektől a jutalmat, akik kitűnők lettek? Persze azért ne feledjük, a gyereket nem a jegyei alapján mérlegeljük, a bizonyítvány csak egy a sok dicséretes dolog közül, legyen az szín ötös vagy épp 3,5… Úgy hogy nézzük, hogy mire is válthatják be a gyerekek a kitűnő bizonyítványt (minden fellengzés és negatív érzelmet kiváltó kommentek nélkül!).

Auchan: Mutasd, ha színötös!

Hozd be színötös bizonyítványod 2018. június 15. és június 30. között a hozzád legközelebb eső Auchan áruházba, mert díjazzuk a szorgalmadat! Mutasd be a vevőszolgálaton a bizonyítványod és a garantált írószer csomag mellett részt vehetsz a sorsoláson, ahol megnyerheted a 4 db bicikli egyikét!

 

LÍRA KÖNYVESBOLTOK

Kitűnő bizonyítvány esetén 20%, legfeljebb 5 db ötöstől eltérő jegyet tartalmazó bizonyítvány esetében pedig 15% egyszeri kedvezményt biztosítanak általános és középiskolás vásárlóik és szüleik részére, amennyiben bemutatják a 2017/18-as tanév végi bizonyítványukat (vagy annak fénymásolatát). A kedvezmény a bolti árból értendő, minden könyvre érvényes (kivéve tankönyvek és akciós könyvek). A kedvezmény csak egy alkalommal vehető igénybe. Az akció augusztus 31-ig tart.

Csupa 5-ös akció

A hajdú-Bihar Megyei Napló azokat az általános iskolásokat ajándékozza meg, akik az egész tanévet szorgalmas tanulással töltötték és kitűnő lett a bizonyítványuk.

A kitűnő bizonyítvány mellé pedig a Naplótól a diákok ingyen belépőt kapnak a Nagyerdei Kultúrparkba!

Mit kell ehhez tenni? Bemenni a Hajdú-bihari Napló szerkesztőségébe, és felmutatni azon oldalt, ahol megjelent a fotójuk. Csak digitálisan! Arra kérjük tehát a szülőket és a gyermekeket, hogy a IDE kattintva töltsenek fel egy fényképet a kitűnő bizonyítvánnyal végzett gyermekről, valamint a bizonyítványról, s töltsék ki az ott található adatlapot. A jelentkezési határidő:  2018. július 30-án, hétfőn éjfélig; míg a fotókból készített összeállításokat pedig folyamatosan közölik a lapban. FONTOS: csak digitális fotókat tudnak elfogadni. 

 

Ingyenes cirkuszbelépők vonatjegyekkel

Ingyenes cirkuszlátogatási lehetőség a kitűnő tanulók számára a Fővárosi Nagycirkusz, valamint az ország összes utazó cirkuszába:

  • Exit Cirkusz
  • Eötvös Cirkusz
  • Hungária Cirkusz
  • Magyar Klasszikus Nagycirkusz

A cirkuszok elérhetőségeit és játszási helyeket megtalálják a Fővárosi Nagycirkusz honlapján, ITT.

És hogy hogyan utazz oda?

A MÁV-START Zrt. és a GySEV Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak, aki felmutatja cirkuszi belépő kuponját (Budapestre), valamint a beváltott cirkuszjegyét (vissza), 90% utazási kedvezményt biztosít, 1 fő kísérője pedig 50%-os jeggyel utazhat. Érvényes: 2018. június 27. – szeptember 9. Részletek ITT!

 

JÁTÉKSZIGET 

Nem olyan lett a bizid, mint szeretted volna? Vagy épp ellenkezőleg: az elvárásokon felül teljesítettél? Bármelyik csoportba is tartozol, mi nagyon büszkék vagyunk rád! Küldd el bizonyítványod fotóját 2018. július 6-ig a webshop@jateksziget.hu e-mail címre vagy mutasd be személyesen valamelyik Játéksziget üzletbe és mi garantáltan megajándékozunk egy 10%-os kuponnal! Az akció időtartama: 2018. június 15-július 6

Részletek ITT.

 

- Debrecenimami - 

Szöveg és képek: kecskemet.imami.hu; pixabay.com; fnc.hu; lFacebook Lira; Auchan.hu; mavcsoport.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!