Jelenlegi hely

Mi az? Vág, fest, éget, ugrál, mászik, penget, olvas? Hát a II. Család Expo programjai!

A családi programok ajánlóiból gyakran nem könnyű eldönteni, mi is várja a gyerekeket, találnak-e  majd érdekes programot, vagy húzni-vonni kell a türelmetlen kicsit a mezőgazdasági szerszám-totón. Egy biztos: a Debrecenimami Család Expon senki nem fog unatkozni. Programajánlónk következik!

"A játékot komolyan kell venni. A lehető legkomolyabban." Úgy rémlik, Kosztolányinál olvastam ezt a mondatot és mi tartjuk is magunkat ehhez az útmutatáshoz. Annyi szervezet, intézmény és jó ember gyűlik össze és vár Benneteket majd a Debrecenimami II. Család Expoján november 16-án, hogy nem játszani, de köszönni sem lesz elég az a pár óra! Köszönjük a résztvevőknek és a Debreceni Karitatív Testületnek is a sok segítséget!

Pelenkások és totyogók a szőnyegre, ovisok a levegőbe, sulisok a fához!

A Csemeteliget Baba-Mama Központ és Közösségi tér Manóhempergője, Anita és kollégái várják majd a kicsiket a Galéria egy védettebb sarkán, hogy a szőnyegen és a kisebb mozgást fejlesztő játékokkal az uzsonna szénhidrátbevitelét le tudják mozogni.

A kicsit nagyobbak mehetnek ugrálni a LégVárRád három méter magas ugrálóvárába.
A Magyad Református Szeretetszolgálat fa ügyességi játékai és meglepetés kereke gyereket felnőttet egyaránt megmozgat majd.

Kézműves sarok

A tavalyi táblát és elnevezést kinőttük már, igazi hosszú utca lett a sarokból:

A Debreceni Angyal Műhely a líraibb lelkeket szeretné egy kis decoupage dísz készítésre invitálni, míg a Magyar Máltai SZeretetszolgálat őszi témájú kézműveskedéssel készül.

A Déri Múzeum igazi csemegét tartogat: sárkánytojás készítés és díszítés a bátrabbaknak; egy szobor tárgymásolatának elkészítésére is vállalkozhatnak a jó megfigyelőképességgel rendelkezők, míg Kíváncsi Illi naplójának elkészítése dekupázs technikával a Debreceni Irodalom Háza Adybandi ébresztése című kiállításához kapcsolódva.

Az Otthon Segítünk Alapítvány mini asztali bábszínházi és bábkészítéssel várja a gyerekeket.

Az Üzifa pirográf technikáját kiprbálhatják a nagyobbak fába égetett rajzokkal, míg a kisebbek a már kész Lurkófákat szinezhetik aquarellel.

A Zsuzsi Erdei Vonat állomásfőnököket keres több méteres makettjükhöz, a fáradt utasokat pedig többféle kézműves technikával várja majd. 

Mese vagy kottaolvasás, tanulás szombaton délután, mikor játszani is lehet?

Nem kell megijedni, nem lesz suli! De attól még gondolkodni lehet!

Játékfarm szinte összes társasjátékát kipróbálhatjátok barátokkal vagy akár a családdal.

A Mensa HunagrIQa feladványai mindig tömegeket vonzanak, hogy ki tud kifogni a furfangos feladatokon, ördöglakatokon, logikai feladványokon.

A Pagony Debrecen Mesevarázsa csodás könyvekbe és kalandokba enged majd bepillantást, a Méliusz Gyerekkönyvsarka könyvajánlóval, helyszini ingyenes beiratkozással és kölcsönözhető gyerekkönyvekkel, ajándék könyvjelzőkkel és társasjátékokkal kedveskedik a látogatóknak.

A Rocksuli Hangszersimogatójában a dobok, gitárok és egyéb hangszerek között tombolhatnak majd a leendő Axl Rose-ok és Heatfield-ek.

És anya meg apa? Ők nem fognak unatkozni?

Gasztrosarok

Teszünk róla, hogy nem! Megsimogatjuk mindenki lelkét és testét egyaránt! A Zádor kávézó melegital különlegességei, kávéi, a Kalácsuda és a Marta's új street food ételkülönlegességei maradásra csábítanak mindenkit a Gasztrosarokban.

Aki elfáradt a nagy családi játékokban, az élhet az ingyenes talpmasszázzsal vagy a kedvezményes hátmasszázs lehetőségével az Ametiszt szalonnak és doTerra olajainak köszönhetően.

A II.Debrecenimami Család Expo 2019 teljes programját és résztvevőit itt találod.
 

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

A szakember őszintén, tabuk és sztereotípiák nélkül
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?
A legjobb házi praktikák napégésre - Az Aole vera az új tejföl?

A legjobb házi praktikák napégésre - Az Aloe vera az új tejföl?

„Kend be vékonyan tejföllel!” – Ez nem egy ételrecept részlete, hanem nagyanyáink kedvenc praktikája napégésre, ami lassan kimegy a divatból és feledésbe merül. A helyét átvette az Aloe vera – nem véletlenül.
Ugrás az oldal tetejére