Jelenlegi hely

Ilyen gyerekprogram még nem volt Debrecenben!

Tartalmas délelőtti kikapcsolódást, igazi családi feltöltődést kínál a Kodály Filharmónia Debrecen 2017. október 1-jén. Kvázi ingyen!

Debrecen szimfonikus együttesének már megszokott Zene világnapi hangversenye idén – a korábbi szokásoktól eltérően – délelőtt 11 órától kezdődik, de már 9 órától különböző családi programok előzik meg: 

- 9 és 11 óra között a Debrecenimami által tartott kézműves foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődő gyerekek és felnőttek. Helyszín a Kölcsey Központ körfolyosója. INGYENES!

Fotó: mifurcok.blogspot.hu (illusztráció)

- 10 órától a kisebb gyerekek és szüleik részére tart Ringató foglalkozást Horváth Zsuzsi Dsupin Pál népzenésszel együtt. Helyszín: a Kölcsey Központ Nagyterem melletti szekcióterme. INGYENES!

Fotó: Facebook / Ringató Debrecen

A program koronájaként pedig

- 11 órától virtuóz, tartalmas, az egész család részére élményt nyújtó komolyzenei műsorával várják Önöket a Kodály Filharmonikusok Somogyi-Tóth Dániel vezényletével. Helyszín: Kölcsey Központ, Nagyterem

Fotó: Kodály Filharmónia Debrecen

A műsorban Suppé sodró lendületű Könnyűlovasság-nyitánya és Dvorák temperamentumos szláv tánca ejti  rabul a füleket elsőként, majd a legszebb programzenék egyike, Smetana: Moldva c. szimfonikus költeménye kalauzol el a híres folyó forrásától a tengerig. A programban elhangzik továbbá John Williams Harry Potter-filmzenéi közül a legismertebb. Valamint a közönség megismerkedhet a szimfonikus zenekar hangszereivel egy szórakoztató Britten-Purcell variációsorozat segítségével, s végül Elgar indulója, a pazar hangszerelésű Pomp and Circumstance is felcsendül. Műsorvezető: Gróf Miklós

A hangverseny 100 forintos regisztrációs jegy megvásárlásával látogatható! 

Jegyek kaphatók: a debreceni Tourinform irodában, a Kölcsey Központ jegypénztárában és a www.jegy.hu oldalán.

Ünnepeljen Ön is családjával a Zene világnapjàn a Kodály Filharmonikusokkal!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!