Jelenlegi hely

Bölcsődei nyílt napok

Egyre több szülő kezdte el a debreceni bölcsődék közötti böngészést az év elejével. Többen kérdeztétek, melyik bölcsődében mikor lesz nyílt nap és mi lesz a jelenleg felújítás alatt állókkal. Utánajártunk.

Január vége felé várható központi döntés - nyilatkozta megkeresésünkre Papné Gyöngyösi Katalin intézményvezető - a debreceni bölcsődék nyílt napjainak időpontjairól, valamint az Ősz Utcai és Karácsony György Utcai,a jelenleg felújítás alatt álló intézmények sorsáról.

A nyílt napok idejét - ahogy azt megszokhatták olvasóink - nálunk biztos megtaláljátok.

Debrecen város folyamatosan újítja fel a  város bölcsődéit és óvodáit. A komplex felújítás, korszerűsítés keretein belül megújulnak a csoportszobák és a kiszolgáló egységek, a játszótér és az udvar, és energetikai felújításra is sor kerül. Kicserélik a nyílászárókat, korszerűsítik a hőszigetelést, felújítják a villamossági, a víz- és a csatornahálózatot. Az intézményeket nemcsak kívül, hanem belül is modernizálják, valamint új eszközöket szereznek majd be.

A meglévő intézmények korszerűsítése mellett újakat is tervez a város: a Postakert utcán 4700 négyzetméteres új, 120 férőhelyes bölcsődét építenek, a Tócóvölgyben pedig négycsoportos, száz gyermek elhelyezésére alkalmas óvodát.

 

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!