Jelenlegi hely

Szilveszteri Debrecen - programok a városban

A legtöbb debreceni étterem és szórakozóhely vacsorával, izgalmas programokkal várja az idei évet búcsúztató vendégeket december 31-én este. Aki inkább az ingyenes programokat keresi, azoknak összegyűjtöttük a lehetőségeket: találkozunk a Kossuth téren!

Programok a városban

  21 órától 2.00 óráig utcabál a Kossuth téren a REDProdukció zenekarral

  • Sztárvendégek Danics Dóra és a Fiesta zenekar
  • Házigazda: Fazekas László
  • Éjfélkor tűzijáték a Régi Városháza előtt

  Az óriáskerék szilveszter este is üzemel: december 31-én pedig 10 órától másnap, azaz január 1-én hajnali 1 óráig.

  A Kori-Csúszka korcsolyapálya december 31-én, 10 és 20 óra között van nyitva.

  A főtéren a meleg ételt és italt, valamint a szilveszteri kellékeket árusító faházak is újra várják vendégeiket.

  Parkolás, közlekedés

  A DKV menetrendje és a parkolás is változik szilveszterkor és az újév első napján: december 31-én, hétfőn a felszíni parkolókban fizetni kell a parkolásért, január 1-én nem. A mélygarázsokban és a három Városközpont parkolóban azonban az új év első napján is díjköteles a várakozás. December 31-én, hétfőn, Debrecenben a hétköznapi parkolási rend szerint kell fizetni, az eredeti parkolási rend pedig 2019. január 2-tól áll vissza ismét.

  A DKV a tűzijáték miatt szilveszterkor este 8 után villamospótlókat közlekedtet majd a Szent Anna és a Kálvin tér között, valamint éjszakai járatokkal gondoskodik a buli után hazafelé tartókról. 

  Éttermek, bulihelyszinek a városban

  Koncertek, vacsora és italkavalkád várja a bulizni vágyókat a HALL-ban (Nagyerdei Park 12.); a SeVeN-ben (Hal köz); a SZUSZ-ban; a Roncsbárban; a Lovardában; a ButiQban és a Kölcsey Központban (Hotel Lyceum); a Hotel Aranybikában, a Chicagoban

   

  Ha korábban kezdenél ünnepelni

  Hajdúszoboszlón már 17 órától különleges eseményen vehetsz részt: Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés minden év utolsó estéjén kerül megrendezésre Hajdúszoboszló főterén, a hagyományos programot, tűzijáték és zenés koncertek követik. „A szilveszteri csergetés több évszázados hagyományon alapuló rendezvény. Úgy tudjuk, hogy elődeink 1559. december 31-én kolompszóval és ostorpattogtatással ijesztették el a “Szoboszlót” fenyegető török hadsereget. E neves esemény megemlékezésének és az óév búcsúztatásának örömére telik meg emberekkel a város főtere az év utolsó estéjén. A rendezvény minden évben hagyományos programelemekkel és új attrakciókkal űzi el a „gonosz erőket” és köszönti az új évet. Az est folyamán nagyszabású koncertek és tűzijáték is várja az érdeklődőket” - írják a város honlapján.

  Az est fellépői: Varga Viktor, Kefír és a Smith Rock Family

  Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
  Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!