Jelenlegi hely

Andy Seliverstoff története - kisgyermekek és nagy kutyáik

Egy fotográfus különleges szemléletét mutatjuk be, aki valami egészen egyedülálló mondanivalót rejt el a képeiben.

Mindig fontos volt számomra az egyediség és a különlegesség - az élet minden területén. Fotográfiát tanulok, illetve már dolgozom is a szakmában. Mindig ámulatba ejt az, ha egy fotográfus olyat alkot, amit más még eddig nem. Ha egy olyan világot tár elénk, amiből sugárzik a különlegesség és az egyedi látásmód. Minden fotográfusnak az a feladata, hogy a szakmai fejlődéssel párhuzamosan kialakítsa saját stílusát, nézőpontját és szemléletét, és fotóiról ez mások számára is tükröződjön. Ekkor nyílik meg az emberi személyiség és annak minden részlete.
Számomra a jó fotó egyik legfőbb tulajdonsága az, ha van mondanivalója, ha a fotográfus képes üzenni a fotón keresztül...természetesen valami szépet és értékeset.

Ebben a cikkben Andy Seliverstoff-ról szeretnék írni Nektek. Amikor először megláttam egy oldalon a képeit, azonnal utánakerestem az interneten. Akkor még csak annyit tudtam róla, hogy állandóan kisgyerekeket és nagy kutyákat fotóz együtt, és ez mennyire jó már. Viszont van a háttérben valami más, valami olyan mély mondanivaló, ami ezeket a fantasztikus képeket még csodásabbá teszi. Ez a mögöttes cél pedig az, hogy a kutyák és a gyermekek iránti szeretet kedvesebbé tegye az embereket. Ez szuper ötlet!

Andy kapcsolata a kutyákkal 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy bernáthegyi besétált az életébe. Az ő elvesztése után egy német dog gazdája lett, akinek a hatására vált profi kutya fotográfussá. Mikor Andyt megkérte egy jó barátja, hogy a két éves kislányát és a német dogjukat fotózza le, Andy eldöntötte, hogy Alice kicsinységét és Sean hatalmas méretét egy képbe komponálja majd meg. Miután sok-sok ember érdeklődését felkeltették az első elkészült fotók, Andy elhatározta, hogy megalapítja a Kisgyermekek és nagy kutyáik elnevezésű projektet. 2017 januárjában adta ki első könyvét, de már nagy erőkkel dolgozik a második kiadáson is.

Legfontosabb célja pedig az, hogy képei láttán valóban kedvesebbé váljanak az emberek.

Csodálatos és varázslatos, hihetetlen aranyos képek... minket lenyűgöztek, reméljük, Nektek is tetszeni fognak!  

 


  
 

 

 

Forrás: www.littlekidsbigdogs.com              

N.H.Helga - Kecskemétimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Képregény, táblakép, futás... a közös pont: a Himnusz

Képregény, táblakép, futás, ismeretlen szerelmes ... a Himnusz és Kölcsey titkai

Gondolnád, hogy január 22-én ünnepeljük a Himnusz születésnapját? És azt tudtad, hogy képregény is készült belőle? Vagy azt, hogy Kölcsey nem is tartotta jó versnek?
23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

23 mondat, amit ne mondj annak, aki bajban van

Te is tudsz ilyen „jó szándékú”, de romboló mondatokat? Nekem a „kedvenceim” az „Engedd el!” a „Másoknak sokkal nehezebb” és a „Tudom, mit érzel”. Ilyenkor szívesen visszakérdeznék: Tényleg tudod?! Szerintem fogalmad sincs…
Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Love my Snowboard – Fotó- és videópályázat

Pályázat típusa: fotó- és videó pályázatBeküldési határidő: 2022. március 30.
Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Novellapályázat Preyer Hugo emlékére 2022

Pályázat típusa: sci-fi novellák írásaBeküldési határidő: 2022. március 31.Korcsoport: 3-12. osztályos gyerekek
Ugrás az oldal tetejére