Jelenlegi hely

8 kép, ami bizonyítja, hogy a gyerekek bárhol képesek elaludni

A nyár a szabadságok, a feltöltődés időszaka, vagy legalábbis mindannyian arra vágyunk, hogy kicsit végre lazíthassunk, megújuljunk, új erőre kapjunk. Ebből kiindulva most mi sem egy komoly cikkel jelentkezünk, hanem egy teljesen ellenkező témájú írást mutatunk Nektek. Ugyanúgy kapcsolódik a gyermekekhez, mint eddig, annyi különbséggel, hogy sokkal viccesebb dologról lesz szó. A célunk az, hogy kicsit megnevettessünk Titeket, hogy így is hozzájáruljunk a pihenésetekhez.

Az alvásról van szó. Bővebben pedig arról, hogy külföldön olyan gyermekeket kaptak a szüleik lencsevégre, akik képesek voltak a bevásárlókocsiban,  a legók között, vagy éppen a szennyeskosárban elszundikálni...minden előzmény nélkül, és spontán, mert nekik éppen így esett jól. Köztudott, hogy gyermekkorban rengeteg energiát emésztenek fel azok a tevékenységek is, amiket már később meg sem érzünk. A gyerekek minden erejüket megmozgatják egy-egy játék érdekében, aminek a vége az lesz, hogy utána bárhol is vannak, simán elpillednek. 

A képek alapján tényleg BÁRHOL. Mi nagyokat nevettünk rajtuk, reméljük, Nektek is hasonló reakcióitok lesznek.

Jó szórakozást kívánunk! 1.


 

2.


 

3.


 

4.


 

5.


 

6.


 

7.


 

8.

Fotók forrása: www.lifebuzz.com

 

N.H.Helga - Kecskemétimami

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Ugrás az oldal tetejére