Jelenlegi hely

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?

 

Rengeteg, nagyanyáink féle házipraktika és világcégek termékeit hirdető reklámkampány próbálna a fenti kérdésben segítségünkre lenni.

A régmúlt idők javallatai talán e modern gépekkel és mai szennyeződésekkel kapcsolatban nem relevánsak, a híres márkák termékei meg sok esetben mégsem adnak tökéletes megoldásokat.

Így, az elkeseredett háziasszony, az illatos ruhák helyett büdös textileket adó, egyébként szeretett mosógépe fölött tanácstalanul állva, kétségbeesve mindenképp megoldást keresne. Pedig a probléma megoldása viszonylag egyszerű, igazán csak egy kis séta segít majd. Séta a konyha felé...

Mindazon hölgyek, akik mosogatógépet használnak a mindennapokban, pár másodperc alatt megoldhatják a már nem túl tökéletesen teljesítő mosógépük sorsát, ha elhiszik, hogy a mosogatógép tabletta lesz az, amely megoldja a megoldhatatlant, azaz tisztává varázsolja a mosógépünk belsejét, rendszereit.

Egyszerűen csak két kapszulát kell a gép dobjába rakni, és egy üres mosás lefuttatása után a mosógépünk tökéletesen megújulva, zsírtalanítva, baktérium és penészmentesítve várja, hogy friss, illatos ruhákat szolgáltatva kápráztathasson el bennünket.

És még...

Mire jó még a mosogatógép tabletta?

Nem hinnéd, de:

  • a konyhai, fürdőszobai lefolyók szennyeződéseit oldja
  • a falra kifröccsent zsírt, olajgőzt kiválóan leszedi
  • a sütő belsejében lévő lerakódásokat is feloldja

Ezekhez csak annyit kell tenned, hogy egy tálban forróvízzel feloldasz egy tablettát és utána ronggyal, szivaccsal megtisztítod az adott felületeket.

És...

És, a híres cirkuszi bohóc, Eötvös Csöpi bácsit idézve még mindig "vaaan máááásiiiik", azaz a tartályban egy éjszakára ott hagyott tabletta lehúzás közben még a WC-t is tisztítja...

Nos, mit gondolsz?! Egy próbát megér? :)

T.R. 

- Pécsimami - 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
10 perces nyári fogások: olasz klasszikusok

10 perces nyári hideg fogások: olasz klasszikusok

Utálsz a nagy melegben főzni? Itt vannak a világ legegyszerűbb és legnagyszerűbb receptjei, ideális könnyű és gyors nyári fogások. 4 olasz klasszikus a tányéron.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére