Jelenlegi hely

Vitéz László útra kél, a Vojtina Bábszínház új rajzpályázatán

A Vojtina Bábszínház legfrissebb rajzpályázatán most arra kéri a gyerekeket, hogy rajzolják le Vitéz László (Laci) vajon hogyan készül fel a sok kalandra?

Szerrrrvusztok Pajtikák!

Tudtátok, hogy van egy hős, akinek mindenre van egy jó dumája, aki a legszorultabb helyzetből is kivágja magát, aki nem szuperképességgel, hanem serpenyővel intézi el… vagyis csupikálja el az ellenfeleit?

Bizony ő, Vitéz László. A mi csúcsoshegyű vörössipkás barátunk visszatér hozzánk a Vojtina Bábszínházba. Az idei Vörössipkások Találkozójára is ellátogatott hozzánk, és október 15-ig a Piros Ajtók kiállításunkon mindent megtudhattok az ikonikus bábhősről.

Legújabb Varázsceruza rajzpályázatunkban ezért arra kérünk titeket, hogy segítsetek nekünk!

Azon gondolkodtunk, vajon hogyan készült fel a mi Lacink a sok kalandra? Mit pakolt el a batyujába? Hogyan köszönt el otthonról? Elfelejtett-e valamit magával vinni a nagy útra?

Rajzoljátok meg vagy fessétek le nekünk!

Alkotásaitokat 2021. október 15-ig (péntek) küldjétek el nekünk postai úton a Vojtina Bábszínházba (4026 Debrecen, Kálvin tér 13.)

Ne felejtsétek el megírni saját neveteket, életkorotokat, otthoni címeteket vagy iskolátok, óvodátok nevét és címét és a rajzpályázat címét is: „Vitéz László útra kél”

Képeitek közül társulatunk művészei választják ki a győzteseket.

A nyertesek jutalma egy 3 fős családi belépő egy tetszőlegesen kiválasztott vasárnapi előadásunkra, melyet 2022. június 12-ig használhatnak fel.

Jókedvű rajzolást kívánunk!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére