Jelenlegi hely

Nyit a Csokonai, rendezik a bérletek sorsát is

Ugyan még csak a jegypénztár nyit, de az idei kurta-furcsa színházi évad után már ez is jó hír! A megváltott bérletek és jegyek sorsát szeretnék rendezni, de már megvan az első szabadtéri előadás időpontja is! 

Sokan reménykedtünk a karantén alatt, hogy egy pillanat alatt eltűnik a rossz álom, és holnap úgyanúgy folytathatjuk majd... akár a színházba járást is. 
Jó hír, hogy a Csokonai Színház a koronavírus-járvány miatti rendkívüli zárást követően megnyitja jegypénztárát és megvan már az első előadás időpontja is, igaz, szabadtéren.

2020. június 15-től a szokásos pénztári nyitva tartás idején (munkanapokon 9 és 12, illetve 13 és 19 óra között) várja a színház Kossuth utcai jegypénztára mindazokat, akik a 2019/2020-as évad zárultával rendezni kívánják a korábban megváltott bérletekre és belépőjegyekre vonatkozó ügyleteket.

Mi lesz az idei évad jegyeivel?

A Csokonai Színház a fel nem használt jegyek és bérletek esetében három opciót kínál a nézőknek:

  • a jegy- és bérlethányad értékéről való lemondást,
  • a pótlást,
  • illetve az érték visszatérítését.
A színház előre is köszöni azok hozzájárulását, akik a lemondás mellett döntenek! Ezzel is a debreceni művészeti élet munkáját támogatja!

A lehetőségeket az alábbiak szerint csoportosította a teátrum:

– A NemtudomkaA kis herceg és a Para című gyermek- és ifjúsági előadásokat a Csokonai Színház PÓTOLJA a 2020/2021-es évad során. A mese- és ifjúsági bérlettel rendelkező vendégek (iskolai csoportok) két lehetőség közül választhatnak: (a) vagy elfogadják a pótlást, (b) vagy az elmaradt előadás bérlethányadának visszatérítését kérik.

– A Magyar ElektraAz öreg hölgy látogatása és a Tosca című előadásokat a Csokonai Színház NEM PÓTOLJAígy a fel nem használt bérletek hányadairól az érintett nézők a következők szerint rendelkezhetnek: (a) vagy lemondanak a színház részére a bérlethányad összegéről, (b) vagy az elmaradt előadás(ok) bérlethányadának visszatérítését kérik.

– A 2019/2020-as évadra megváltott szabadbérletek felhasználási határidejét a Csokonai Színház automatikusan MEGHOSSZABBÍTJA 2021. június 30-ig. Amennyiben a vendég nem kíván élni a hosszabbítás lehetőségével, szintén kérheti a bérlethányad visszatérítését.

– A 2020. március 10. utánra meghirdetett előadásokra megváltott jegyek (beleértve a DESZKA Fesztivál belépőit és valamennyi online vásárolt jegyet is) visszaválthatók a színház jegypénztárában, vagy a vásárló lemondhat a vételárról a színház részére.

Bármelyik megoldást is választják nézőik, arra kéri őket a Csokonai Színház, hogy pénztári nyitvatartási időben személyesen  jelezzék szándékukat a megfelelő nyilatkozat kitöltésével és aláírásával. Kérik, hogy bérletüket/ jegyüket is hozzák magukkal.

Kérdése, kérése lenne? Jegyet szeretne az új évadra?

A Csokonai Színház 2019/2020-as évadban kiadott bérleteire és jegyeire vonatkozó kérdésekkel keressék a jegypénztárat, illetve írhatnak az info@csokonaiszinhaz.hu e-mail címre is.
A 2020. június 15-i pénztárnyitáskor az új, 2020/2021-es évadra szóló jegyek és bérletek még nem vásárolhatóak meg, de a színház évadtervéről részletes tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők. A jegypénztár munkatársai személyesen segítenek minden vendégnek abban, hogy a lehető legmegnyugtatóbban záruljon a 2019/2020-as évad. 

A Csokonai Színház visszavárja vendégeit a 2020/2021-es évadban is! Ha még nem látta, ide kattintva megtekintheti a teátrum Levél a nézőkhöz című kisfilmjét!

“Lépésről lépésre” újraindul a kulturális élet

A “Lépésről lépésre” meghirdetett eseménysorozathoz a Csokonai Színház is csatlakozott, az események helyszínei minden esetben szabadtéri helyszínek lesznek.

A színház eseményeit hétről hétre megújulva Műsornaptárukban jelenítik meg. Első alkalommal, június 13-án szombaton Varga Klári és Rusz Milán sanzon-estjét hallgathatják meg, 15 perc Piaf címmel.

Az esemény programja:

18.00 órakor a Szabó Magda-szobor mellett

18.30 órakor az Ady parkban

19.00 órakor a Miklós és a Piac utca sarkán láthatják az érdeklődők a 15 perces előadást.

Forrás: Csokonai Színház weboldala és Facebook oldala

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére