Jelenlegi hely

Karácsonyi dekor kötöttben avagy elő a megunt pulcsikkal!

Újra divatban a kötött? Meguntad a régieket, de sajnálod kidobni? Nem is kell! Annyi módja van, hogy továbbéljenek a karácsonyi díszekben például! Inspirálódj gyűjteményünkből!

Karácsonyi dekor kötöttben

Nem, nem ment el az eszünk és a csillogás sem lesz kevesebb a lakásban, ha kötött alapanyagokat használsz a karácsonyi dekorhoz. Vissza-visszatér a kötött a divatba, hiszen mi más adna annyi meleget és otthonosságot a cudar téli napokban mint a kötött pulóverek?

Mindig akad egy-egy darab, amit meguntunk, kiment a divatból vagy egyszerűen csak a mosás tett be neki. Most jól járhatsz, ha nem dobod ki, lehet belőle dekor a fán, a lakásban, az adventi koszorún.

Fázós koszorúk

Átkötve a koszorún egy régi kötött sál vagy bevonva-körbetekerve az egész nagyon skandináv életérzést ad!

Forrás

Kötött gömböt és kesztyűt a fára!

A cuki kis babakesztyűket vétek kidobni! Annyira helyesek mint karácsonyfadíszek, és mennyi apró bájos emlék kötödik hozzájuk!

Forrás; Forrás; Forrás

Ehhez már nem biztos, hogy elegendő a ragasztópisztoly, lehet, kell némi varrástudomány is! A himzőrámába, keretbe tett pulóver jól mutathat a lakás különböző pontjain, nem csak a fán. A mini fenyőfák pedig ajándékkísérők is lehetnek, de a házi készítésű képeslapokon is eredetien mutatnak. És olyat tuti nem kap senki más!

Pihe-puha hely a csomagoknak és a hátadnak

Naná, hogy a nagyobb darabokból készülhet párna vagy épp ajándéktasak. Ha ráhímzed az ajándékozott nevét, újra felhasználhatja a következő évben, örök emlék lesz a számára.

Forrás

Lakásdekor gömbökkel, gombokkal

Vannak olyan pontjai a lakásnak, melyek évekig fejtörést okoznak, hogy oda mi is kerülhetne karácsonyi dekorációként. Eléri a gyerkőc, a macska, nem lehet törékeny, vagy túl nagy, vagy legyen inkább magas, karcsú mint széles... ezeket a díszeket magad formálod a kívánt méretre, és tuti nem fognak eltörni!

Forrás; Forrás

Forrás; Forrás

Jutalom a szorgalmas dekoratőröknek

Elkészültél? Akkor megérdemelsz egy adag forró teát vagy csokit! És persze ezt is öltöztesd kötöttbe, ne hűljön ki olyan hamar!

Forrás

ADL - Debrecenimami

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére