Jelenlegi hely

Vitéz László útra kél, a Vojtina Bábszínház új rajzpályázatán

A Vojtina Bábszínház legfrissebb rajzpályázatán most arra kéri a gyerekeket, hogy rajzolják le Vitéz László (Laci) vajon hogyan készül fel a sok kalandra?

Szerrrrvusztok Pajtikák!

Tudtátok, hogy van egy hős, akinek mindenre van egy jó dumája, aki a legszorultabb helyzetből is kivágja magát, aki nem szuperképességgel, hanem serpenyővel intézi el… vagyis csupikálja el az ellenfeleit?

Bizony ő, Vitéz László. A mi csúcsoshegyű vörössipkás barátunk visszatér hozzánk a Vojtina Bábszínházba. Az idei Vörössipkások Találkozójára is ellátogatott hozzánk, és október 15-ig a Piros Ajtók kiállításunkon mindent megtudhattok az ikonikus bábhősről.

Legújabb Varázsceruza rajzpályázatunkban ezért arra kérünk titeket, hogy segítsetek nekünk!

Azon gondolkodtunk, vajon hogyan készült fel a mi Lacink a sok kalandra? Mit pakolt el a batyujába? Hogyan köszönt el otthonról? Elfelejtett-e valamit magával vinni a nagy útra?

Rajzoljátok meg vagy fessétek le nekünk!

Alkotásaitokat 2021. október 15-ig (péntek) küldjétek el nekünk postai úton a Vojtina Bábszínházba (4026 Debrecen, Kálvin tér 13.)

Ne felejtsétek el megírni saját neveteket, életkorotokat, otthoni címeteket vagy iskolátok, óvodátok nevét és címét és a rajzpályázat címét is: „Vitéz László útra kél”

Képeitek közül társulatunk művészei választják ki a győzteseket.

A nyertesek jutalma egy 3 fős családi belépő egy tetszőlegesen kiválasztott vasárnapi előadásunkra, melyet 2022. június 12-ig használhatnak fel.

Jókedvű rajzolást kívánunk!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére