Jelenlegi hely

Te kinek rajzolnál levelet? Művészeti pályázat általános iskolásoknak

Mail Art „HÁLÁS VAGYOK, MERT...” címmel rajzpályázatot írt ki a Hajdú-Bihar megyei általános iskolák tanulóinak a Debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola.

MAIL ART művészeti pályázat a Kazinczyban

A Debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Mail Art „HÁLÁS VAGYOK, MERT...” címmel rajzpályázatot írt ki a Hajdú-Bihar megyei általános iskolák tanulóinak.

Miért vagy hálás az életedben?

Nagy kérdés! Még egy kisgyereknek is. A válasz is ennek értelmében sokféle lehet: a családodért, a legjobb barátod megtalálásáért, a kedvenc kisállatodért, a hobbydért, az egészségedért, a gyógyulásodért... Te miről fogsz rajzolni? És kinek küldenéd el?

A pályázat kiírói várják a hála témához kapcsolódó, saját készítésű képeslapokat, üdvözlőlapokat, borítékokat, kreatív alkotásokat.

Technika: szabadon választott (rajz, grafika, festés, kollázs, vegyes technika) Méret: A5 (148x210 mm), A6 (148x105 mm), LA/4 (210x99 mm) vagy 150x150 mm
A pályázaton való részvétel feltétele az online jelentkezési lap kitöltése: https://kazinczy-debr.sulinet.hu/wp-content/uploads/2021/09/Kazinczy-Mai...

A kész műveket felbélyegezve, postai úton a Debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és AMI 4031 Debrecen, Margit tér 19. címre kell beküldeni.
Beérkezési határidő: 2021. október 13.
Díjátadó ünnepség: 2021. október 22. A nyerteseket e-mailben értesítik a pontos részletekről.
Művészeti pályázat általános iskolásoknak
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére