Jelenlegi hely

Debreceni pályaválasztási kiállítás a DSZC-vel!

A város első szakmai pályaválasztási kiállítását szervezi meg a DSZC október 11-12-én. Egy egész hétvégén át ismerkedhetnek a végzősök, pedagógusok a szakintézményekkel és oktatókkal.

I. Hello szakma! - Út a jövőbe pályaválasztási kiállítás

A Debreceni Szakképzési Centrum 2021. október 11-én és 12-én impozáns helyszínen, a Nagyerdei Stadionban rendezi meg a város legnagyobb pályaválasztási kiállítását és konferenciáját.

A rendezvényre szeretettel várják az általános iskolák vezetőit, pedagógusait, tanulóit, a szülőket, illetve a szakképző intézmények oktatóit és diákjait. Ismerkedjenek meg közelebbről a megújult szakképzési rendszerrel, a Debreceni Szakképzési Centrum képzési palettájával, tudjanak meg mindent Debrecen gazdaságfejlődéséről, a városba települő vállalatok nyújtotta lehetőségekről és a duális képzésről.

Nyitvatartás, programok

2021. október 11. 10:00-18:00
2021. október 12. 09:00-17:00

Megnyitó: 2021. október 11. 10:00

A turnusok október 11-én 10:00, 12:00, 14:00 és 16:00 órakor, október 12-én pedig 09:00, 11:00, 13:00 és 15:00 órakor indulnak.

A részletes programokat, konferenciákat és a kiállítók listáját ITT találod!

A rendezvény legfontosabb célja, hogy segítse a továbbtanulók pályaválasztását, betekintést nyújtson a DSZC széles képzési kínálatába és felvázolja, hogy milyen sokszínű karrierút áll azok előtt, akik technikumban vagy szakképző iskolában tanulnak tovább. Több mint 70 standdal, 7 konferenciával, 6 helyszínen, a Hall-ban, a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén felállított sátorban, a második emeleti VIP folyosón, illetve három konferenciateremben várják interaktív programokkal, modern technikai eszközökkel a látogatókat.

Az eseményen történő részvétel a diákok és a kísérőik számára is díjmentes, de minden esetben regisztrációhoz kötött.

A helyszínen 2 órás turnusokban fogadjuk a csoportokat. Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével tudnak az érdeklődők. A járványügyi helyzetre való tekintettel fontos, hogy a diákok felügyeletét biztosító kísérők (tanárok, szülők) rendelkezzenek védettségi igazolvánnyal, hiszen belépésük csak ennek bemutatásával lehetséges.

I. Hello szakma! - Út a jövőbe pályaválasztási kiállítás 2021. október 11-12, hétfő-kedd, Helyszín: Nagyerdei Stadion (4032 Debrecen, Nagyerdei park 12.)

Ha bármilyen problémája felmerül a regisztrációval, a kommunikacio@dszc.hu-n, a +36 30 132 7279-es vagy a +36 30 132 72 86-os telefonszámon kérhet segítséget.

A debreceni középiskolák nyílt napjait, elérhetőségeket egy helyen csak nálunk, ITT találod.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére