Jelenlegi hely

MosolyManók adománygyűjtés Hajdú-Biharban is

Egészen mikulásig van idő készíteni egy ajándékokkal teli cipősdobozt és leadnod az iskoládba. Nem kell hozzá sok, megunt, de jó állapotú játékaid épp jók lesznek! El ne felejtsd rávenni valamelyik tanárod, hogy regisztráljon a programba.

Mikor?

2023. november 6. és 2023. december 6. között

Mit?

Megunt játékaid, ami még használható, jó állapotban van, és amivel még Te is szívesen játszanál!  A cipősdobozba csomagolt ajándékokat, játékokat, édességeket, személyes üzeneteket a Szeretetszolgálat még az ünnep előtt eljuttatja a nehéz helyzetben élő gyerekeknek.

Hogyan csomagold be?

A doboznak szállításra alkalmasnak kell lenni, csak az előírt szabályoknak megfelelő csomagokat fogják elszállítani az iskolából. 

Csomagok maximális mérete: 50 X 50 X 50 cm méretűek lehetnek a küldemények (max. 50 cm széles, max. 50 cm hosszú, max. 50 cm magas)

Kizárólag postai feldolgozásra alkalmas, ragasztószalaggal lezárt-leragasztott, sérülésmentes kartondobozban (az esetleges korábbi vonalkódos címkéket el kell távolítani) tudjuk elszállítani az ajándékokat!

A csomagok elszállítását kizárólag az iskola alá regisztrált tanár tudja megrendelni a www.pontvelem.hu oldalra belépve, a SegítsVelem alatt található karácsonyi gyűjtés oldalán.

Hol adhatod le?

Az ajándékcsomagot a tanulók iskolájukban adhatják le.

A gyűjtésben résztvevő tanároknak, vagy az őket segítő szülőknek csupán annyi a teendőjük, hogy a https://www.pontvelem.hu/segits-velem/karacsony internetes felületen regisztrálva jelzik, van elszállításra kész adomány az iskolában.

Az elszállítási igényeket, legkésőbb az elszállítási napok előtti napon, délelőtt 10:00 óráig kell leadni a weboldalon. Utolsó igényleadás időpontja: 2023. december 6., 10.00 óra; Szállítási igény bejelentés ITT. 

A csomagokat a GLS Hungary a Máltai Szeretetszolgálat raktáraiba viszi, és a szervezet még karácsony előtt eljuttatja a rászoruló gyerekeknek.

Kedves Felnőtt MosolyManó, nincs időd csomagolni?

A „Felnőtt Mosolymanók”, vagy akár cégek is ezen a felületen támogathatják a programot és egy erre a célra létrehozott számlára utalhatnak támogatást. 

A PontVelem Okos Program, a Máltai Szeretetszolgálat és a GLS Hungary a Belügyminisztérium Köznevelésért Felelős Államtitkárságának támogatásával nyolcadik éve szervezi meg a karácsonyi MosolyManók adománygyűjtő akciót általános iskolás gyerekek részére. Az ország legnagyobb iskolai karácsonyi akciójában az elmúlt hét év során csaknem hetvenezer gyermeknek szereztek örömöt kortársaik.

A szervezők a szülőket arra biztatják, hogy az ajándék összekészítése legyen közös elfoglaltság, amelynek során beszélgetnek arról, mit jelent segíteni, és gondoskodó odafigyeléssel fordulni mások felé.

További részletek ITT

ADL - Debrecenimami

Forrás

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
10 perces nyári fogások: olasz klasszikusok

10 perces nyári hideg fogások: olasz klasszikusok

Utálsz a nagy melegben főzni? Itt vannak a világ legegyszerűbb és legnagyszerűbb receptjei, ideális könnyű és gyors nyári fogások. 4 olasz klasszikus a tányéron.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére