Jelenlegi hely

Kreatív ajándékötletet keresel szülinapra? Megtaláltad!

A kreativitás aranyat ér. Meg mosolyt, örömöt és boldogságot! A kreativitás a fűszer, ami megízesítheti még a legsótlanabb ötleteket is. Az a varázspálca, amit ha meglengetsz, akkor a szülinapi ajándékvásárlás izgalmas kalanddá alakulhat át, ahol szem nem maradhat szárazon. Az örömkönnyek ugyanis mindennél többet érnek!

Az egyediség kifizetődő választás!

Tény, hogy a megszokott ötletek közül válogatni egyszerű és gyors. Sablonosak, ezért aztán különösebben gondolkodni sem kell rajtuk. Viszont ezek után kitörő lelkesedés aligha várható. Mert mindenki vágyik a különlegesség megtapasztalására.

A gravírozott karkötő ezért annyira pazar meglepetés. Egyesít két olyan tulajdonságot, amik külön-külön is ütősek, de egyben lekörözhetetlenek. Egyrészt ékszer. Márpedig az ék varázsereje örök, mondhatni egy életre szól. Vagyis nem egy olyan szülinapi meglepetés válhat belőle, ami az ünneplés után egy-két hétig az illető karján pihen, aztán hogy-hogynem a felejtés homályába vész. Hanem örök kincset adhatsz ajándékba, aminek az értéke az idő előrehaladtával folyamatosan nő.

Másrészt a különlegesség is színre lép a gravírozásnak köszönhetően. Bármilyen üzenettel elláthatod a meglepetésedet. Ha akarod, titkos jelekkel is közölheted mindazt, amit fontosnak ítélsz. Idézetek, becenevek, személyes hangvételű szavak, amiknek a jelentése kizárólag négyszemközt, vagy családilag érthető. Ezek mind olyan gravírozásra méltó üzenetek, amik csak növelik az ékszer amúgy sem elhanyagolható értékét. A kiválasztásnál egyedül a méretre érdemes odafigyelned, hogy ne ez az aprócska figyelmetlenség legyen az a banánhéj, amin az örömteli meglepettség pillanata kicsit elcsúszik.

Van még ötlet a tarsolyunkban?

Igen, mert ha már egyediség, és ha már ékszer, akkor a neves nyaklánc szintén pazar ajándékvariáció. Egy névvel ellátott ék, aminek a fénye sohasem halványul el, aminek a szépsége örök, akárcsak a szeretettel teli üzenete? Ez ám a tökéletes kombináció. Az egyediség tehát megadhatja neked azt, amit keresel: a különlegességet, amit mindenki megérdemel.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére