Jelenlegi hely

Köszönet a bölcsődei dolgozóknak a Bölcsődék napján

Rengeteget tesznek értünk a bölcsődében dolgozó szakemberek, köszönjük nekik! A Bölcsődék napján nagyon sokan kaptak elismerést a várostól.

Április 21-e a Bölcsődék napja az első magyarországi bölcsőde megnyitásának napjának tiszteletére. 2010 óta ez a nap a bölcsődei dolgozók nevelésmentes munkanapja, amely napon méltón tudják ünnepelni a koragyermekkori nevelés és a bölcsődék szakmai fejlődését. Minden évben a programokban gazdag ünnepi konferencián adják át a „Debrecen bölcsődés gyermekeiért” díjat.

A bölcsődei intézmények e rendkívüli körülmények között sem feledkeztek meg a legkiválóbb munkatársaikról, akik fáradhatatlan munkájukkal, közösség erősítő szerepükkel kiérdemelték a város elismerését.

A kitüntetett dolgozók:

1. Vadász Csilla kisgyermeknevelő, Varga Utcai Tagintézmény
2. Tóth Mihályné bölcsődevezető, Honvéd Utcai Tagintézmény
3. Leskóné Riskó Erzsébet kisgyermeknevelő, Margit Téri Tagintézmény
4. Hudácskó Lászlóné kisgyermeknevelő, Gáborjáni Sz. K. Utcai Tagintézmény
5. Badár Ferenc Csabáné kisgyermeknevelő, Károlyi M. Utcai Tagintézmény
6. Csete Ilona kisgyermeknevelő, Karácsony Gy. Utcai Tagintézmény
7. Ábrók Ibolya kisgyermeknevelő, Honvéd Utcai Tagintézmény
8. Fényes Erzsébet szakács, Áchim A. Utcai Tagintézmény
9. Haller Sándorné mosónő, Ősz Utcai Tagintézmény

ADL - Debrecenimami

Forrás: debrecenibolcsodek.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Ugrás az oldal tetejére