Jelenlegi hely

Június 4-ig még igényelhető a nyári szünidei gyermekfelügyelet

Sok családnak nagy segítség a nyári városi gyermekfelügyelet, a gyerekek programjainak megszervezésekor hosszúnak tűnik a nyári szünet. Ki ne csússzatok a határidőből, csak június 4-ig lehet igényelni a városi ügyeletet.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a debreceni lakóhelyű általános iskolás gyermekek nyári szünidei felügyeletét Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézménye szervezésében

2023. július 03-tól augusztus 18-ig biztosítja a Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában (4031 Debrecen, Angyalföld tér 4.).

A nyári gyermekfelügyelet rendelkezésre áll az egyházi és civil szervezetek által fenntartott általános iskolák tanulói számára is.

Mit kell tenned, ha igényelni szeretnéd a nyári ügyeletet?

A kérelemhez csatolni kell:

  • a gyermek személyigazolványának és lakcímkártyájának másolatát
  • munkáltatói igazolást, amennyiben a szülő rendelkezik munkahellyel
  • halmozottan hátrányos helyzetű gyermek, valamint a szülő munkanélkülisége esetén a család- és gyermekjóléti szolgálat támogatónyilatkozata;
  • a gyermek kedvezményes vagy ingyenes étkeztetésére jogosító igazolás, amennyiben a Debreceni Intézményműködtető Központhoz (a továbbiakban: DIM) még nem került benyújtásra.
  • A „Szülői nyilatkozat a gyermek egészségi állapotáról” nevű dokumentumot kitöltve, szülő/gondviselő által aláírva a tanuló nyári ügyeletre érkezése első napján köteles magával hozni.

Figyelem! A csatolt dokumentumok vonatkozásában alapvető követelmény a szöveg jó olvashatósága. Amennyiben ez nem teljesül, a kérelmet nem tudják elfogadni.

Ingyenes étkezést is szeretnétek?

A kedvezményes vagy ingyenes étkeztetésre jogosító, illetve az adatok kezeléséhez történő hozzájáruló nyilatkozatot azon gyermekek esetében kell csatolni,

  • akik az iskolában nem veszik igénybe az intézményi étkeztetést
  • vagy nem a Debreceni Tankerületi Központ által fenntartott iskolában tanulnak

Felhívjuk minden szülő figyelmét, hogy a szünidei gyermekfelügyelet csak a napi háromszori étkezéssel együtt vehető igénybe!

A jelentkezési lap beadása

A jelentkezési lap kitöltése és benyújtása online módon, elektronikus formában történik a Család- és Gyermekjóléti Központ honlapján elérhető felületen.

Jelentkezés a nyári gyermekfelügyeletre 2022. május 22-től június 4-ig lehetséges.

A gyermekfelügyelet igénybevételéről az intézményvezető az indokoltság alapján dönt, melyről a jelentkezőt 2023. június 19. napját követően értesíti az általa megadott e-mail címen.

A 2023. évi nyári felügyelettel kapcsolatos kérdéseikkel ide fordulhatnak: tel: 30/153-10-32 vagy e-mail: csaladsegito@intezmeny.debrecen.hu

Az online jelentkezést, a letölthető dokumentumokat, pl. munkáltatói igazolás; ingyenes étkeztetésre jogosító igazolás stb. ITT találod.

ADL - Debrecenimami

Forrás

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi kreatívkodások

Őszi kreatívkodások

A következő hetekre még jó időt mondanak - használjátok ki a jó időt termések gyűjtésére, hogy a hűvösebb, esősebb őszi napokon aztán együtt alkothassatok!
Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére