Jelenlegi hely

Június 4-ig még igényelhető a nyári szünidei gyermekfelügyelet

Sok családnak nagy segítség a nyári városi gyermekfelügyelet, a gyerekek programjainak megszervezésekor hosszúnak tűnik a nyári szünet. Ki ne csússzatok a határidőből, csak június 4-ig lehet igényelni a városi ügyeletet.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a debreceni lakóhelyű általános iskolás gyermekek nyári szünidei felügyeletét Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézménye szervezésében

2023. július 03-tól augusztus 18-ig biztosítja a Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában (4031 Debrecen, Angyalföld tér 4.).

A nyári gyermekfelügyelet rendelkezésre áll az egyházi és civil szervezetek által fenntartott általános iskolák tanulói számára is.

Mit kell tenned, ha igényelni szeretnéd a nyári ügyeletet?

A kérelemhez csatolni kell:

  • a gyermek személyigazolványának és lakcímkártyájának másolatát
  • munkáltatói igazolást, amennyiben a szülő rendelkezik munkahellyel
  • halmozottan hátrányos helyzetű gyermek, valamint a szülő munkanélkülisége esetén a család- és gyermekjóléti szolgálat támogatónyilatkozata;
  • a gyermek kedvezményes vagy ingyenes étkeztetésére jogosító igazolás, amennyiben a Debreceni Intézményműködtető Központhoz (a továbbiakban: DIM) még nem került benyújtásra.
  • A „Szülői nyilatkozat a gyermek egészségi állapotáról” nevű dokumentumot kitöltve, szülő/gondviselő által aláírva a tanuló nyári ügyeletre érkezése első napján köteles magával hozni.

Figyelem! A csatolt dokumentumok vonatkozásában alapvető követelmény a szöveg jó olvashatósága. Amennyiben ez nem teljesül, a kérelmet nem tudják elfogadni.

Ingyenes étkezést is szeretnétek?

A kedvezményes vagy ingyenes étkeztetésre jogosító, illetve az adatok kezeléséhez történő hozzájáruló nyilatkozatot azon gyermekek esetében kell csatolni,

  • akik az iskolában nem veszik igénybe az intézményi étkeztetést
  • vagy nem a Debreceni Tankerületi Központ által fenntartott iskolában tanulnak

Felhívjuk minden szülő figyelmét, hogy a szünidei gyermekfelügyelet csak a napi háromszori étkezéssel együtt vehető igénybe!

A jelentkezési lap beadása

A jelentkezési lap kitöltése és benyújtása online módon, elektronikus formában történik a Család- és Gyermekjóléti Központ honlapján elérhető felületen.

Jelentkezés a nyári gyermekfelügyeletre 2022. május 22-től június 4-ig lehetséges.

A gyermekfelügyelet igénybevételéről az intézményvezető az indokoltság alapján dönt, melyről a jelentkezőt 2023. június 19. napját követően értesíti az általa megadott e-mail címen.

A 2023. évi nyári felügyelettel kapcsolatos kérdéseikkel ide fordulhatnak: tel: 30/153-10-32 vagy e-mail: csaladsegito@intezmeny.debrecen.hu

Az online jelentkezést, a letölthető dokumentumokat, pl. munkáltatói igazolás; ingyenes étkeztetésre jogosító igazolás stb. ITT találod.

ADL - Debrecenimami

Forrás

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére