Jelenlegi hely

Debrecen - Tócóskerti Óvoda

Cím: 4031 Debrecen Margit tér 18.
Tel: 52/498-622
Email: tociovi@gmail.com

Óvodavezető: Báthory Csabáné

 
A Debrecenimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:
 • Agilis a vezetőnő, kedvesek az óvónők, a csoportszobák jól felszereltek. Változatos és izgalmas programok vannak a gyerekeknek. 
 • Az óvónők kedvesek és hozzáértők. Maximálisan figyelnek a gyerekre. Rendezett, szép környezet és jól felszerelt.
 • Nagyon Kedvesek az óvónők.karban tartott,rendezett az udvar,sok játékkal.
 • Aranyos az óvónéni, dajkanéni, segítőkészek, gyermekközpontúak, a vezető is nagyon jól végzi a dolgát. Rendezett az udvar ,sok játék van. Mindig vannak családi programok, kirándulások, ami összekovácsolja a csoport szüleit.
 • Nagyon kedvesek az óvónénik.
 • Mert kedvesek az óvónők és dadusok. Folyamatosan szépülnek a csoportszobák. Az udvaron sok játék van.
 • Rendezett környezet. 
 • Kisfiam nagy örömmel mesél az itt eltöltött napról! Szereti az óvónőket (nem csak a hivatalos 2 óvónéniét, hanem a szomszédos csoportban lévőket is, és fordítottan is igaz), valamint a dajka néniket is, és ebbe az oviba járni. Számomra az is megnyugtató ha reggel elköszönésnél úgy búcsúzik: - jó leszek és jól fogom magam érezni :) Ha du. megyek érte azzal fogad: jó volt az oviban és sokat játszottam. Nekem ez mindennél többet jelent, hisz nagyon féltem ettől az új korszaktól, nehéz volt elengedni. Az óvónők minden aranyos megjegyzését hozzászólását tudják és mondják. Valamint ha bármi történt azt közlik velünk. Rendezett, tiszta, jól felszerelt csoportszobák. Az udvar tiszta, biztonságos játékkal van ellátva. Így nagyon örülök, hogy ezt az óvodát választottuk!
 • az óvónénik kedvessége,tapasztalata , rendezett udvar, 
 • Szép,rendezett az udvar,sok játékkal.Kedvesek az óvónők.
 • A nagy testvér is ide jár és az elmúlt 4 év nagyon pozitív volt. Az óvoda gyönyörű tiszta rendezett és felszerelt. Rengeteg sok program van a gyerekeknek, szuper a pedagógus csapat.
 • Azért mert jók az óvónők, jó a csoport és közel is van. Sok a játék , rendezett jól felszerelt ovi.
 • Nagyon szeretjük az óvónéniket!!!   Szakmailag felkészültek, kreatívak, empatikusak, következetesek.  
 • Csak pozitív dolgokat hallottam erről az oviról, karbantartják az udvart, a játékokat, az óvónők együttműködőek és segítőkészek.
 • Rendezett az udvar, kedvesek az óvónők és a dajkák és a kislányom már a nyílt napon közölte velem, hogy Ő csak ebbe a csoportba szeretne járni. Így nem volt kérdéses a választás. Ezeken felül még azért is, mert a csoportszobában rengeteg korszerű és kreatív játék van, ami segíti a gyerekek fejlődését.
 • Elsősorban a gyerek kívánságait vettük szempontul, hogy melyik tetszik Neki a legjobban, de természetesen nem utolsó szempont, az óvoda felszereltsége, korszerűsége sem.
 • Nagyon kellemes környezetben telnek itt az ovis napok, az udvar és a játékok szuperek. Külön örülök, hogy gyakran vannak programok a gyerekeknek, koncertek, előadások. Emellett sokat tanulnak, mondókáznak, énekelnek, és az óvónénik,dadusok is kedvesek. 
 • Nagyon kedvesek/türelmesek/tapasztaltak és képzettek az óvónők, dajka nénik, az Óvodavezető rendkívül jól végzi a munkáját, látszik, hogy a gyerekek érdekeit nézi, a tornaórák száma, illetve a jövő évtől az úszásoktatás miatt, a rendezett udvar és a szervezett programok miatt.
 • jó óvónők, szép rendezett udvar modern játékok tiszta, rendezett udvar
 • Tiszta, nagyon szép környezetben vannak a gyerekek és odafigyelnek rájuk, persze természetesen még a lakóhelyünkhöz is közel van.
 • Jó a környezet, mármint az udvar , sok játék van. Kedves a vezető nő és az óvónők is.  

 

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

Nagyszerű óvoda kislányom imádja.Nagyon kedvesek az óvonők Dajka néni.Türelmesek Tapasztaltak.Segitőkészek.Nagyon szeretünk ebbe az oviba járni.Szép tiszta rendezett óvoda.

Rendezett a benti és a kinti környezet, mindig szép virágos az udvar. A gyerekek is ültetnek virágot, sokmindenbe bevonják őket. Jó, hogy sok a közös program a szülővel. Pl. farsang, kirándulások. Lehetőség szerint, mindig felújítanak valamit.Rengeteg az óvodai program és színvonalas is. Magam is láttam néhány mikulás és egyéb zenés műsort ott az óvodában és nagyon jók és élvezhetőek voltak. Az ott dolgozók mind kedvesek és segítőkészek. Legyen szó papírmunkáról, vagy akár a gyerek dolgairól. Itt is túl sok a gyerek egy csoportban (30 fő),mint minden más oviban, de ennek ellenére az óvónők nagyon jól kezelik a helyzetet és mindent megtesznek, hogy a kicsik jól érezzék magukat. A beszoktatás nagyon emberséges a gyerek szempontjat maximálisan figyelembe veszik.Tényleg csak jót lehet mondani az oviról és örülök, hogy a gyerekek oda járnak és nagy örömmel mennek minden nap. (Gyöngyvirág csoport)

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Te mikor voltál utoljára mellszűrésen?

Te mikor voltál utoljára mellszűrésen?

A járvány alatt se feledkezz meg magadról és egészségedről! Az önvizsgálattól a szűrővizsgálatokon át a férfi mellproblémákig.
Ugrás az oldal tetejére