Jelenlegi hely

Debrecen - Thaly Kálmán Utcai Óvoda

Cím: 4026 Debrecen Thaly Kálmán u. 10-12.
Tel: 52/310-606
Email: thaly@ovoda.debrecen.hu

Óvodavezető: Terjékné Szűcs Tímea

http://thalykalmanutcaiovoda.hu/

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

  • Nagy hagyománya van a bábozásnak. Erre alapulva sok színes programot szerveznek a pedagógusok. A csoport szobák jól felszereltek, az óvónők jól képzettek. A higénia kifogástalan. Nagy és tágas az udvar, melyben sok játék található. Folyamatosan fejlesztenek, új játékokat csináltatnak, vesznek. Plusz képzések: angol, kézműves foglalkozás, zene ovi, mozgásfejlesztő torna stb. Az igényeket felmérik, és új órák bevezetésésre is nyitottak. Családias a hangulat. Nagyon jól megalapozták a gyerekem iskolában való sikeres kezdését, remek felkészítést kapott! 

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

A bábozásnak nagy hagyománya van az óvodában, mely nagymértékben hozzájárul gyerekek fejlődéséhez.

Két gyermekem is ebbe az óvodába jár és semmi pénzért nem adnám őket más oviba, más óvónénikhez. Rengeteg szeretet, figelmet, gondoskodást kapnak. Színvonalasak az óvoda programjai (pl: Mihály-napi vásár, gyereknap, farsang hete, pünkösdölés...) és le a kappal az óvónénik előtt, hogy mennyi egyéb programot szerveznek nekik. Járnak bábszínházba, korcsolyázni, könyvtárba, múzeumba, kirándulni... Az óvodában lévő foglakozások színvonalasak, érdekesek, minden gyereket egyéniségként kezelnek - örülök, hogy ide járhatnak a gyerekeim!

Kisfiam 3 éve jár a Thaly Kálmán utcai óvodába, nem volt kérdés, hogy a kislányom is ide jöjjön. Hála a vegyes csoportnak gyermekeim egy csoportba járhatnak. Az udvar tágas, rengeteg fával és jobbnál-jobb játékokkal: nagy homokozókkal, csúszdákkal, mászókkákkal, fa vonattal... A csoportszobákba is öröm belépni, rengeteg jó minőségű játék van. Az óvónénéninkről és a dadusunkról csak "legekben" tudok beszélni. Ajánlom minden leendő ovisnak ezt az óvodát, a januári nyílt napokon bepillantást is lehet nyerni a csoportok életébe.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin: A csodapatika

Lázár Ervin meséje tükröt tart elénk, hiszen a történetben szereplő patikában nem "gyógyszereket" lehet kapni. Te bemennél ide?
Az utolsó út

Az utolsó út

Szívhez szóló történet egy taxisofőrről és az utolsó útjára induló utasáról.
5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

5+1 tipp, amit megtehetsz a lelki egészségedért - Szakértői tanácsok a Lelki Egészség Világnapján

Szinte a csapból is az folyik, hogy az egészségünk érdekében mozogjunk rendszeresen és figyeljünk oda a helyes táplálkozására, de arról jóval kevesebb szó esik, hogy miként őrizhető meg a mentális jóllétünk, pedig ez manapság, amikor a járványhelyzet miatt még bizonytalanabbá váltak a hétköznapok, a korábbiaknál is fontosabb. Október 10., vagyis a lelki egészség világnapja alkalmából dr. Koppány Szilveszter, az Unilever Orvos Tanácsadója összegyűjtött 5+1 tippet, melyek segítségével könnyebben őrizhetjük meg lelki egyensúlyunkat.
Te mikor voltál utoljára mellszűrésen?

Te mikor voltál utoljára mellszűrésen?

A járvány alatt se feledkezz meg magadról és egészségedről! Az önvizsgálattól a szűrővizsgálatokon át a férfi mellproblémákig.
Ugrás az oldal tetejére