Jelenlegi hely

Debrecen - Görgey Utcai Óvoda

Cím: 4032 Debrecen Görgey u. 5-7.
Tel: 52/489-160
Email: gorgey@ovoda.debrecen.hu

Óvodavezető: Erdélyi Edit

http://www.gorgeyovi.hu

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

 • Szép nagy zöld udvara van, nagyon kedvesek az ovónénik, változatos elfoglaltságot nyújt a gyerekeknek.
 • Szép, nagy udvara van az ovinak, sok játékkal, amit ki is használnak - amikor csak az időjárás engedi, a szabadban vannak a gyerekek. Valamennyi kérdésünkhöz, kérésünkhöz nyitottan áll az óvoda vezetése, a lehetőségekhez mérten igyekeznek figyelembe venni a szülői igényeket, jelzéseket. Gyermekünk a Margaréta csoportba jár ahol kiváló óvodapedagógusok foglalkoznak vele. Nagyon sok versikét, dalt tanult már az oviban, kiválóan fejlesztik a szociális kapcsolatokat, önállóságot. Fogadóórán mindig kellemes érzéssel tölt el, hogy mennyire ismerik a gyermekünket - pedig 26 gyerek van a gondjaikra bízva. Örülnénk, ha a kisebbik gyermekünk is hozzájuk kerülhetne!
 • Nagyon aranyosak az óvónénik,klassz az udvar,rengeteg rendezvény van.
 • Kellemes környezetben van, tágas,tiszta. Az óvónők nemcsak kedvesek, de rendkívül odafigyelnek minden egyes gyermekre,sokszínű foglalkozásokon vesznek részt a gyerekek,amely nagyban befolyásolja fejlődésüket. Fábián Stella, Margaréta csoport
 • Biztonságban érzi magát a gyerek.
 • Már az első napon azt éreztük, hogy az óvónők, és tulajdonképpen az óvoda összes dolgozója a gyerekekért van. Mindent megtesznek azért, hogy fejlődjenek, ugyanakkor jól is érezzék magukat. Bármikor meg tudjuk beszélni a vélt, vagy valós problémákat akár az óvónőkkel, akár az igazgatónővel. Rengeteg programot szerveznek a gyerekeknek, amikről a gyerek még hónapokkal később is mesél. A szülői értekezletek a gyerekekről szólnak!
 • Az óvoda udvara szép, rendezett, a játékok minden igénynek megfelelnek.  Talán a legfontosabb, hogy mindkét óvónéni és a dajkanéni is csodálatos. A gyermekek imádják Őket. A gyermekem örömmel megy reggelente oviba, nekem ez a legfontosabb!
 • Az óvónőket már ismertük és aranyosak, továbbá a vezetőnő is szimpatikus. Sokat kirándulnak.
 • Mindkét óvónénink nagyon jó. Nehezen indult, de nagyon megszerette a gyerek az ovit, barátai vannak, és haza se akar jönni! Sok programot szerveznek a gyerekeknek.
 • Felkészültek és gyermekközpontúak az óvónők. Figyelnek mindenkire és mindenre. Emellett változatos programokat(kirándulások, rendezvények, s egyéb foglakozások) biztosítanak, melyeket lányom nagyon szeret és jó élménnyel éli meg. Lívia-Emma, Margaréta-csoport
 • Nagyon szimpatikusak volta mikor bementünk érdeklődi, és az igazgatónő is nagyon kedvesen fogadott bennünket. Az óvónénik is az első perctől kezdve nagyon oda figyeltek a gyerekere, nagyon sokat tanulnak a gyerekek, és jó kedvvel.Sok olyan programot szerveznek ami az ovisok nagyon élveznek.
 • Nagyon kedvesek a óvónők.
 • Családias hangulat, családi programok. A mosolygós óvónénik, névről ismerik nem csak a csoportjukba tartozó gyerekeket és szülőket. 
 • Nagyon kedvesek az óvónénik és a dajkanéni is. Bizalommal lehet tőlük bármiféle segítséget kérni. A lehetőségeikhez képest sok színes programot szerveznek a gyerekeknek.
 • Kedvesek az óvónénik, sok szép dalt tanulnak a gyerekek. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Különböző rövid kirándulásokat szerveznek.

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

Nagyon kedves óvónénik vannak, jól ismerik a gyerekeket. Bármikor számíthattam rájuk, a segítségükre, a véleményükre. Teljes nyugalommal bízom rájuk nap mint nap a gyerekeimet. A vezető nagyon kedves, segítőkész! Gyönyörű a csoportszoba, igényesek a kialakítások. Rengeteg program van a családoknak és a gyerekeknek egyaránt. Sok sok gyerekprogramot szerveznek, amik nagy élményt nyújtanak. Sok a kreatív foglalkozás, minden nap alkotnak valamit a gyerekeim. Testvérgyerekesek lévén maximálisan segítettek minket abban hogy a gyerekeim egymással szoros kapcsolatban lehessenek - nap közben is. Ez nagyon fontos a számunkra, amiért külön KÖSZÖNET!!!!!! Örülünk, hogy megtaláltuk ezt az ovit! CSAK ajánlani tudom minden szülőtársamnak!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!