Jelenlegi hely

Debrecen - Görgey Utcai Óvoda

Cím: 4032 Debrecen Görgey u. 5-7.
Tel: 52/489-160
Email: gorgey@ovoda.debrecen.hu

Óvodavezető: Erdélyi Edit

http://www.gorgeyovi.hu

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

 • Szép nagy zöld udvara van, nagyon kedvesek az ovónénik, változatos elfoglaltságot nyújt a gyerekeknek.
 • Szép, nagy udvara van az ovinak, sok játékkal, amit ki is használnak - amikor csak az időjárás engedi, a szabadban vannak a gyerekek. Valamennyi kérdésünkhöz, kérésünkhöz nyitottan áll az óvoda vezetése, a lehetőségekhez mérten igyekeznek figyelembe venni a szülői igényeket, jelzéseket. Gyermekünk a Margaréta csoportba jár ahol kiváló óvodapedagógusok foglalkoznak vele. Nagyon sok versikét, dalt tanult már az oviban, kiválóan fejlesztik a szociális kapcsolatokat, önállóságot. Fogadóórán mindig kellemes érzéssel tölt el, hogy mennyire ismerik a gyermekünket - pedig 26 gyerek van a gondjaikra bízva. Örülnénk, ha a kisebbik gyermekünk is hozzájuk kerülhetne!
 • Nagyon aranyosak az óvónénik,klassz az udvar,rengeteg rendezvény van.
 • Kellemes környezetben van, tágas,tiszta. Az óvónők nemcsak kedvesek, de rendkívül odafigyelnek minden egyes gyermekre,sokszínű foglalkozásokon vesznek részt a gyerekek,amely nagyban befolyásolja fejlődésüket. Fábián Stella, Margaréta csoport
 • Biztonságban érzi magát a gyerek.
 • Már az első napon azt éreztük, hogy az óvónők, és tulajdonképpen az óvoda összes dolgozója a gyerekekért van. Mindent megtesznek azért, hogy fejlődjenek, ugyanakkor jól is érezzék magukat. Bármikor meg tudjuk beszélni a vélt, vagy valós problémákat akár az óvónőkkel, akár az igazgatónővel. Rengeteg programot szerveznek a gyerekeknek, amikről a gyerek még hónapokkal később is mesél. A szülői értekezletek a gyerekekről szólnak!
 • Az óvoda udvara szép, rendezett, a játékok minden igénynek megfelelnek.  Talán a legfontosabb, hogy mindkét óvónéni és a dajkanéni is csodálatos. A gyermekek imádják Őket. A gyermekem örömmel megy reggelente oviba, nekem ez a legfontosabb!
 • Az óvónőket már ismertük és aranyosak, továbbá a vezetőnő is szimpatikus. Sokat kirándulnak.
 • Mindkét óvónénink nagyon jó. Nehezen indult, de nagyon megszerette a gyerek az ovit, barátai vannak, és haza se akar jönni! Sok programot szerveznek a gyerekeknek.
 • Felkészültek és gyermekközpontúak az óvónők. Figyelnek mindenkire és mindenre. Emellett változatos programokat(kirándulások, rendezvények, s egyéb foglakozások) biztosítanak, melyeket lányom nagyon szeret és jó élménnyel éli meg. Lívia-Emma, Margaréta-csoport
 • Nagyon szimpatikusak volta mikor bementünk érdeklődi, és az igazgatónő is nagyon kedvesen fogadott bennünket. Az óvónénik is az első perctől kezdve nagyon oda figyeltek a gyerekere, nagyon sokat tanulnak a gyerekek, és jó kedvvel.Sok olyan programot szerveznek ami az ovisok nagyon élveznek.
 • Nagyon kedvesek a óvónők.
 • Családias hangulat, családi programok. A mosolygós óvónénik, névről ismerik nem csak a csoportjukba tartozó gyerekeket és szülőket. 
 • Nagyon kedvesek az óvónénik és a dajkanéni is. Bizalommal lehet tőlük bármiféle segítséget kérni. A lehetőségeikhez képest sok színes programot szerveznek a gyerekeknek.
 • Kedvesek az óvónénik, sok szép dalt tanulnak a gyerekek. Sokat foglalkoznak a gyerekekkel. Különböző rövid kirándulásokat szerveznek.

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

Nagyon kedves óvónénik vannak, jól ismerik a gyerekeket. Bármikor számíthattam rájuk, a segítségükre, a véleményükre. Teljes nyugalommal bízom rájuk nap mint nap a gyerekeimet. A vezető nagyon kedves, segítőkész! Gyönyörű a csoportszoba, igényesek a kialakítások. Rengeteg program van a családoknak és a gyerekeknek egyaránt. Sok sok gyerekprogramot szerveznek, amik nagy élményt nyújtanak. Sok a kreatív foglalkozás, minden nap alkotnak valamit a gyerekeim. Testvérgyerekesek lévén maximálisan segítettek minket abban hogy a gyerekeim egymással szoros kapcsolatban lehessenek - nap közben is. Ez nagyon fontos a számunkra, amiért külön KÖSZÖNET!!!!!! Örülünk, hogy megtaláltuk ezt az ovit! CSAK ajánlani tudom minden szülőtársamnak!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Túléltük az első hetet!

Túléltük az első hetet!

Beindult a verkli, elkezdődött az iskola, de mi lesz később? Hogyan folytatódik? Mint tudjuk, a gyereknevelés nagy kaland, de most egy kicsit izgalmasabb a szokásosnál.
Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Napok, hetek, hónapok, netén évek óta úgy érzed, hogy állandó rohanásban vagy, nem jut időd semmire, nem végzel a feladataiddal? Szeretnél változtatni? Mi lenne, ha most kezdenéd? Benne vagy? Akkor most szóról szóra, betűről betűre olvasd el ezt a cikket! Nem ér csak úgy gyorsan átfutni ám! Lassulj velem legalább pár perc erejéig, és a végén döntsd el, hogy futsz tovább, vagy lassítasz a továbbiakban egy kicsit Te is!
Ugrás az oldal tetejére