Jelenlegi hely

Debrecen - Faragó Utcai Óvoda

Cím: 4029 Debrecen Faragó u. 20-22
Tel: 52/316-268
Email: faragoovi@vipmail.hufarago@ovoda.debrecen.hu

Óvodavezető: Szaniszlóné Zöld Klára Ágnes

A Debrecenimami 2012 őszi "A mi óvodánk" című pályázata keretében több szülő osztotta meg gyermeke óvodájával kapcsolatos tapasztalatait. Az akkor beküldött véleményeket itt olvashatod:

 • Szép környezetben található, viszonylag kisebb az autóforgalom, kedvesek az óvónénik, nagyon jó rendezvényük van (szüreti mulatság), odafigyelnek az egészséges táplálkozásra (gyümölcsnap).
 • A mi óvónénijeink, Erika néni és Jola néni a legaranyosabbak.Nyugodt szívvel hagyom ott a kislányomat, mert nagyon imádja őket, a dadusnénivel, Ancsa nénivel együtt.Természetesen az óvoda többi óvónénije is nagyon aranyos. A parkosított udvar nagyon szép. és nyáron is kellemes hűvös, és árnyékos. A vezető óvónéni mindent megtesz az óvodáért. Fodor Annabella ( Margaréta csoport)
 • Nagyobbik lányom is ebbe az óvodába járt, nagyon megvagyok elégedve az óvodával az óvónők felkészültek, kedvesek, segítőkészek.Margaréta csop. 
 • A nagyszerű óvónők, a nagy és zöld  udvar, a békés környezet, a jó "szolgáltatások" (tornaterem, különtorna, különórák lehetőségei, sószoba), a bizalom megléte, és a remek hangulat miatt.
 • Nagyon jó helyen van az ovi a belváros közepén mégis egy csendes nyugodt környezetben. Az óvónénikkel is megvagyok elégedve, sok külön programot szerveznek az óvodai kötelezőek mellett, illetve az udvar jól megvan csinálva nagy helyen sok játékkal játszhatnak a gyerekek. Az én kisfiam nagyon szeret ide járni, mindenkinek csak ajánlani tudom.
 • Elsősorban a jó és lelkes óvónénik, másodsorban a szép kertes udvar, közelség miatt.
 • A nagyszerű óvónők, a bizalom megléte, a szép, ápolt környezet, nagy udvar, a sószoba, a különórák és különtorna lehetősége miatt.
 • Jó a környezet, kedvesek az Óvónénik, rendezett udvar
 • Nagyon jól képzett óvónők dolgoznak itt, akik nem csak fejlesztik, de szeretik is a gyerekeket. 
 • Az óvónők kedvesek, jól képzett pedagógusok, pozitív hozzáállássa A vezetőség gyermek centrikus.
 • Az óvoda nagy udvarral rendelkezik, nagyon szép, nyugodt a környezet. Nem utolsó sorban a parkolás is biztosított, ami nagyban megkönnyíti a szülők dolgát.
 • Jó a közösség és vannak különóra lehetőségek.
 • Csendes, tiszta környezetben helyezkedik el, csodálatosan rendezett udvarral, szuper állapotú, folyamatosan bővülő játékokkal. A csoportszobák fölszereltsége kiváló, az épület teljesen fölújított, így állaga, tisztasága kitűnő. Külön tornaterme és sószobája, valamint saját gyógypedagógusa és logopédusa nagy előny a gyerkőcök számára. Az óvónénik és dadusok kedvesek, fölkészültek, bármilyen probléma esetén tapasztalható, hogy arra lehetőségeikhez mérten odafigyelnek.
 • Azért szeretünk ebbe az oviba járni, mert az óvónénik igazi szeretettel, gondoskodással figyelnek a gyerekekre; s közben magas szintű szakmai munkát végeznek.

Hozzászólások

A  Debrecenimami 2015/16. évi „A mi óvodánk” pályázatában szülők adtak választ arra a kérdésre, hogy „Miért szeretitek gyermeked óvodáját?” A válaszok itt olvashatók.

Nagyon szeretünk ebbe az oviba járni. Julcsi a Margaréta csoportba jár , és nagyon jó a kapcsolata aAnikó nénivel és Jola nénivel. Ugynolyan önfeledt a lányom mint otthon. nekem ez azt jelenti, hogy otthon érzi magát az oviban, és ennél nagyobb dícséret szerintem nem is kell.Mindennapi kapcsolatban vagyok az óvónénikkel, akik támogatnak és segítenek amiben tudnak. Jó pedagógusok, türelmesek és kedvesek, ugyanakkor következetesek.

Mindenkinek ajánlom ezt az óvodát ,mert a gyerekek második otthona.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!