Jelenlegi hely

Virtuális ambulancia a debrecenieknek

Egy új lehetőség az egészségügyben: ingyenes telefonos konzultáció szakorvosokkal, egészségügyi szakemberekkel, a Debreceni Egyetem új szolgáltatásaként.

Orvosi segítség telefonon

A Debreceni Egyetem új szolgáltatása az Egészségügyi e-Szolgáltatások Virtuális Ambulanciája.

Szándékuk, hogy segítséget nyújtsanak nem sürgős esetekben felmerülő egészségügyi problémákkal kapcsolatosan telefonon egészségügyi szakemberek közreműködésével.

Hogyan működik az új szolgáltatás?

Egészségügyi problémája esetén a +36 52/512-990-es telefonszámon lehetősége van állapotáról egészségügyi szakemberrel konzultálnia. Munkatársuk meghallgatja problémáit, kérdéseit, mindenben igyekszik segíteni.. Egészségügyi problémájával kapcsolatban egy szakmai kérdéssorra kell majd válaszolni, melynek segítségével kerülnek az telefonáló páciensek a megfelelő szakrendelés orvosához.

Az új szolgáltatás, az Egészségügyi e-Szolgáltatások Virtuális Ambulanciája május 6-tól elérhető. Telefonszáma:+36 52/512-990

A kérdéssor megválaszolása és a megfelelő szakrendelés kiválasztása után munkatársunk felveszi adatait és telefonos konzultációs időpontokat ajánl fel.

Fontos, hogy a lefoglalt időpont előtt negyed órával már figyelni kell a telefont, hiszen előfordulhat, hogy az előző páciens korábban végez. Természetesen a lefoglalt időpont lemondható, módosítható telefonon de az online felületen a felhasználói fiókban is. 

Az adatai rögzítésével Önnek létrejön egy felhasználói fiókja a szolgáltatás online felületén, melynek segítségével különböző e-szolgáltatásokat vehet igénybe.

Az online felület elérhető funkcióiról a Debreceni Egyetem oldalán itt olvashat részletesebben.

Rövid adategyeztetést után a szakorvost kérdezheti problémáiról. A konzultációt követően foglalhat akár új időpontot egy újabb telefonos konzultációra vagy akár személyes megjelenést igénylő rendelésre is.

Forrás: https://www.facebook.com/egeszsegkozpont.dekk.hu

ADL - Debrecenimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

Meghallgatlak! telefonos segítség az autizmussal élő gyermekek szüleinek

A Nem Adom Fel Alapítvány Léleköntő programjának keretein belül indult telefonos szolgáltatás március 23-a óta elérhető a segítségre szoruló autizmussal vagy ADHD-vel élő gyermekek és szüleik számára. Céljuk, hogy a koronavírus miatt kialakult különleges helyzetben is segítségre találjanak az érintett családok.
Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Otthon nyaralunk! - Tippek, ötletek, hogy az idei is feledhetetlen legyen

Bizony nem a drága játékok, a luxus nyaralások azok, amikre a gyerekeink vágynak, hanem a velünk töltött időre, a bolondozásra, a sok mókára.
15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

15 nap alatt 15 lépésben a műanyagmentes élet felé. Tarts velünk!

Szelektív hulladék gyűjtés. Műanyagmentes élet. Zero Waste. Manapság oly divatos szavak ezek. Valami újabb divathullám? A csapból is ez folyik....mondhatnánk stílusosan, azonban ez az új divat, nem tekinthető divathóbortnak. Sőt. A csapból valóban műanyag folyik lassan. Rajtunk múlik, hogy így lesz-e vagy teszünk ellene. Tarts velünk!
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
Ugrás az oldal tetejére