Jelenlegi hely

Te lehetsz az alkotó! Rendhagyó kiállítással vár a Vojtina Bábszínház!

Benne lenni az alkotásban. Szokatlan, különös, kivételes … egy kiállítás, mely akkor lesz érvényes, amikor bezár. Miért? Mert a nyitástól a zárásig folyamatosan változik, alakul, bővül, gazdagszik.

Ugyanis azok hozzák létre, akik úgy döntenek, hogy segítenek megalkotni egy előre nem látható, nem megrendezett tárlatot. 

Egy üres tér, fehér felületek, összekevert színes síkidomok, képek kicsire vágott mozaikjai várják azokat, akik a Vojtina Bábszínház kiállítóterébe a következő bő két hétben belépnek. Itt kiszínezhetik a falakat, a kerítéseket, pókhálót fonhatnak a térbe, a léceket varázsos jelekkel rajzolhatják teli,…

Fotó: pixabay.com

A Vojtina Képíró csapata az aktuálisan változó térről, felületekről folyamatosan felvételt és fotókat készít, melyek másnap már visszanézhetőek lesznek a kiállítótérben elhelyezett monitoron, és a színház honlapján.

Március 26-án pedig ünnepélyesen lezárjuk az alkotás folyamatát, és ekkor avatjuk fel a megszületett Benne lenni című művet. A közösen felöltöztetett tér április 4-ig látogatható (hétfő-péntek:9-től 17 óráig, szombat-vasárnap: 9-12 óráig)

A tárlatot a Vojtina Bábszínházban 2018. március 6-án (kedden) 16.00 órakor

Láposi Terka színházpedagógus

Kovács Lajos, Kónya Ábel grafikusok

és Komlódi Judit festőművész nyitja meg.

 

Szeretettel várunk Mindenkit kiállításunk megnyitójára, illetve a következő 2-3 hétben az alkotására is!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!