Jelenlegi hely

Születésnapos a tudomány, gyere el az ünnepi showra!

Ugye Te is szereted a születésnapokat? Gyere, ünnepelj az Agórával különleges programjaikon február 8-án és 9-én, két napon át.

A tudomány születése Debrecenben

Az Agóra ötödik születésnapja alkalmából szervezett kétnapos rendezvényen a rendhagyó programok – különleges kísérleti bemutatók, izgalmas tudománynépszerűsítő előadások és ismeretterjesztő foglalkozások – mind valamilyen módon kapcsolódnak a debreceni természettudomány születéséhez, múltjához, a városhoz kötődő, különböző területeken dolgozó tudósok életművéhez, munkásságához.

A rendezvény vendége lesz a természettudomány népszerűsítésének egyik haza „élharcosa”, Zsiros László Róbert.

A Szertár néven futó szórakoztató internetes ismeretterjesztő sorozat házigazdája különleges kísérleti bemutatóval készül erre a hétvégére. Vagány, veszélyesnek tűnő kísérletei, a hétköznapi tárgyak korántsem hétköznapi használata izgalmas showműsorba foglalva. 

Emellett pedig természetesen a rendezvényen bárki kipróbálhatja az Agóra tudományos játékait az interaktív térben.


Lesz Robotikabemutató, Gyógynövények a mindennapokban, Szertár Science Show, Az ezerarcú Nagyerdő, A kabai lebkő és Magyar találmányok. Részletes programok az Agóra oldalán ITT.

Idősávok február 8-9-én, szombat-vasárnap:

 

  1. 2020. február 8., szombat 10:00-13:30
  2. 2020. február 8., szombat 14:30-18:00
  3. 2020. február 9., vasárnap 10:00-13:30
  4. 2020. február 9., vasárnap 14:30-18:00

A programok ingyenesek, de kizárólag előzetes regisztráció – és visszaigazolás – után látogathatók! A rendezvényre csak korlátozott számban tudunk látogatókat fogadni.Mindkét nap két idősávra lehet bejelentkezni: 10-től 13:30-ig, valamint 14:30-tól 18 óráig.

Az Agóra mindkét nap zárva tart 13:30 és 14:30 között! A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előzetes bejelentkezéseket a regisztracio@agoradebrecen.hu email címre várják, a konkrét idősáv megjelölésével.

 

ADL - Debrecenimami

Forrás: Agoradebrecen.hu; Szertár Facebook oldala

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Retró emlékek, amiket csak a nagyinál láttam

Retró emlékek, amiket csak a nagyinál láttam

Ma, azaz július 13-án tartjuk a Nagymamák világnapját. Bizony a nagyiknak is van világnapja! Ebből az alkalomból összegyűjtöttem 10 db retró tárgyat és édességet, melyek megidézik a gyerekkoromat és a nagymamámnál töltött csodás napokat. Ezeket látva feldereng rengeteg emlék, illatok, ízek, együtt töltött boldog pillanatok. Gondoljunk ma (is) sokat a mamikra és ünnepeljük őket! Nosztalgiára felkészülni, íme a fotók:
Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Hideg meggyleves: a nyári hideg levesek sztárja

Felülmúlhatatlan. Ha a receptem szerint készíted el, családod imádni fogja.
Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Ugrás az oldal tetejére