Jelenlegi hely

Születésnapos a tudomány, gyere el az ünnepi showra!

Ugye Te is szereted a születésnapokat? Gyere, ünnepelj az Agórával különleges programjaikon február 8-án és 9-én, két napon át.

A tudomány születése Debrecenben

Az Agóra ötödik születésnapja alkalmából szervezett kétnapos rendezvényen a rendhagyó programok – különleges kísérleti bemutatók, izgalmas tudománynépszerűsítő előadások és ismeretterjesztő foglalkozások – mind valamilyen módon kapcsolódnak a debreceni természettudomány születéséhez, múltjához, a városhoz kötődő, különböző területeken dolgozó tudósok életművéhez, munkásságához.

A rendezvény vendége lesz a természettudomány népszerűsítésének egyik haza „élharcosa”, Zsiros László Róbert.

A Szertár néven futó szórakoztató internetes ismeretterjesztő sorozat házigazdája különleges kísérleti bemutatóval készül erre a hétvégére. Vagány, veszélyesnek tűnő kísérletei, a hétköznapi tárgyak korántsem hétköznapi használata izgalmas showműsorba foglalva. 

Emellett pedig természetesen a rendezvényen bárki kipróbálhatja az Agóra tudományos játékait az interaktív térben.


Lesz Robotikabemutató, Gyógynövények a mindennapokban, Szertár Science Show, Az ezerarcú Nagyerdő, A kabai lebkő és Magyar találmányok. Részletes programok az Agóra oldalán ITT.

Idősávok február 8-9-én, szombat-vasárnap:

 

  1. 2020. február 8., szombat 10:00-13:30
  2. 2020. február 8., szombat 14:30-18:00
  3. 2020. február 9., vasárnap 10:00-13:30
  4. 2020. február 9., vasárnap 14:30-18:00

A programok ingyenesek, de kizárólag előzetes regisztráció – és visszaigazolás – után látogathatók! A rendezvényre csak korlátozott számban tudunk látogatókat fogadni.Mindkét nap két idősávra lehet bejelentkezni: 10-től 13:30-ig, valamint 14:30-tól 18 óráig.

Az Agóra mindkét nap zárva tart 13:30 és 14:30 között! A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előzetes bejelentkezéseket a regisztracio@agoradebrecen.hu email címre várják, a konkrét idősáv megjelölésével.

 

ADL - Debrecenimami

Forrás: Agoradebrecen.hu; Szertár Facebook oldala

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!