Jelenlegi hely

Rokonlátogatóban a Zsuzsi a Vidámparkban

Karszalagos hétvége szombati Kisvasúti Nappal a Vidámparkban.

Debrecen - „egy város - két kisvasút!”

A vidámparki kisvonat vendége lesz szombaton, július 13-án a 137 éves Zsuzsi Erdei Vasút. Magyarországon, tavasztól egészen kora őszig rendezvénysorozattal ünneplik meg a kisvasutak napját. A programsorozat részeként idén a Nagyerdei Kultúrpark és a Zsuzsi Erdei Vasút összefogásával egy rendkívüli nap vár a családokra és a kisvasútbarátokra: megismerkedhetnek a keskenynyomtávú-kisvasúttörténeti emlékekkel, a magyar kisvasutak történetével, terepasztal bemutatókat csodálhatnak meg és számos készség- és képességfejlesztő kreatív foglalkozáson is részt vehetnek.

Szombati programok a Zsuzsival

  • „ Jelen színei előtt megelevenedik a kisvasúti történelem!”
  • Kisvasúti terepasztal gyerekeknek
  • Vasúti terepasztal az egész családnak!
  • „Zsuzsingoló”, készség-képességfejlesztő foglalkozások kicsiknek- és nagyoknak: - gipszmozdony díszítése- és festése - mozdonykulcstartó-, menettárcsa- és sapka készítése - ügyességi-, és logikai játékok

Karszalagos Hétvége az ország egyetlen Vidámparkjában

Idén másodszor Karszalagos Hétvége lesz a Vidámparkban. Nemcsak a játékokat használhatják a látogatók korlátlanul de szombaton a Kisvasúti Nap keretein belül a Zsuzsi Erdei Vasút is a Vidámpark vendége lesz a hétvégén. A Kisvasúti Napon a Vidámparki kisvasút minden látogató számára ingyenes!

A Debreceni Vidámpark július 13-án és 14-én nyári, hosszabbított nyitva tartással, 9:00 és 19:00 között várja a korlátlan élmények és a kisvasutak szerelmeseit. A karszalagos belépő egységesen, 4.500 Ft/fő áron váltható meg, mely a park valamennyi játékélményének egész napos használatára jogosít.

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!