Jelenlegi hely

Óvom a Környezetem DKV-val közlekedem - ma, szeptember 18-án ingyen!

A DKV "Óvom a Környezetem, DKV-val közlekedem" címmel játékra hívja az érdeklődőket 2019. szeptember 18-án, szerdán az Európai Mobilitási Hét keretében.

Óvom a Környezetem DKV-val közlekedem

Ha a mai napon, szeptember 18-án felmutatod érvényes forgalmidat, díjmentesen utazhatsz a DKV Zrt. autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratain.

Akár az egész család együtt utazhat iskolába, munkába, ugyanis egyszerre 2 felnőtt és 2 gyermek használhatja a környezetkímélő közösségi közlekedést érvényes forgalmival.
Játssz velünk értékes nyereményért. Ha szeptember 18-án autó helyett közösségi közlekedsz, ne felejts el szelfit készíteni és elküldeni a DKV-nak Facebook üzenetben és máris részt veszel a játékban.

A játék részletes szabályzatát ITT OLVASHATJÁTOK! 

A játék menete

A Játékban részt vevő készítsen egy szelfit a DKV által közlekedtetett autóbuszon, trolibuszok és villamoson érvényes forgalmival, ezzel igazolva, hogy 2019. szeptember 18-án, szerdán autó/motor helyett közösségi közlekedéssel utazott. A fénykép feltöltését követően az nyer aki a megadott határidőig, szeptember 26-ig a legtöbb lájkot gyűjti. A lájkolónak és a Pályázónak is kedvelnie kell a DKV Facebook oldalt.
A nyeremény egy havi díjmentes utazási jogosultság.

Fontos: A szelfiket szeptember 18-án 4:00-tól egészen 23:59-ig lehet elküldeni a DKV hivatalos Facebook oldalára küldött üzenetben (www.facebook.com/dkvdebrecen).

A Játékban való részvétel kiemelt feltétele

A Pályázó az aktivitásról készült fotó mellé köteles nyilatkozatot is mellékelni arra vonatkozóan, hogy a fényképen szereplő 16 évet betöltött gyermek, illetve 16 év alatti gyermek estén szülője/gondviselője, hozzájárult ahhoz, hogy a képet közzétegyük jelen Szabályzatban megjelölt felületeken. Ennek hiányába a Pályázó jelentkezése érvénytelen.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!