Jelenlegi hely

Kinyitott az Imami Online Adventi Vására!

Az első Adventi Vásár az országban, és az Imami történetében is! Gyere tarts velünk!

Figyelem, figyelem! Örömmel hívunk meg az Imami weboldalak tízéves történetében először megszervezett Online Adventi Vásárba!

A hideg helyett a fotelből vásárolgathatnak azok, akik a 2020. november 20-án megnyílt Online Adventi Vásárban böngésznek. Az Imami honlapcsoport megyei oldalai egy hét alatt szervezték meg az elmaradó karácsonyi vásárok helyett a saját adventi vásárukat.

Ez az Advent más lesz, mint az eddigiek. Mi, Imami szerkesztők arra törekszünk, hogy ha lehet

  • kerüljük az ünnepek előtti tömeget, inkább online szerezzük be a fa alá valókat,
  • magyarországi, helyi vállalkozásoktól vásároljunk, ezzel is támogatva a hazai gazdaságot és családokat,
  • ne essünk túlzásokba, a "kevesebb több" elve alapján minőségi, személyre szabott meglepetésekkel készüljünk szeretteinknek.

Most erre buzdítunk Téged is és ebben szeretnénk segíteni Online Adventi Vásárunk elindításával. 

Sajnos az igazi vásári nyűzsgést és illatokat nem lehet a képernyőre varázsolni, de legalább a karácsonyi ajándékok, meglepetések beszerzése ne okozzon gondot a családoknak.

Rengeteg időt el lehet tölteni az internetes térben böngészve, de Online Adventi Vásárunkban nemcsak a fogyasztó, de a tudatos családanya szemszögéből is mérlegeltük az ajndéklehetőségeket felvonultató kínálatot.

Összeállításunk segítség az olvasóinknak, egy helyen a magyar készítők, kisvállalkozások, kézművesek egyre bővülő kínálatával találkozni. Az idei év tavaszi időszaka egyszer már az internetes függőség felé terelte a magyar családokat, mikor egyik napról a másikra újra kellett szervezni az életünket a karantén miatt. A netes vásárlásba beletanult szülőknek nem lesz újdonság ez a beszerzési mód karácsonykor sem.

A szállító cégek túrtelheltsége miatt érdemes mihamarabb lecsapni az ajánlatokra, a megszokotthoz képest hosszabb szállítási idővel számolni, nehogy kimaradjon a vágyott ajándék a fa alól!

Gyere, nézelődj az Imami Online Adventi Vásárában a szebbnél szebb termékek között!
Támogasd te is a haza kisvállalkozásokat, helyi kézműveseket azzal, hogy tőlük rendeled házhoz a karácsonyfa alá valót szeretteidnek!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN AZ IMAMI CSAPATA!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

S.O.S. Karácsony 2020, avagy hogy éljük túl az idei ünnepeket!

Az évek alatt valahogy úgy alakult, az Adventi időszak, a karácsonyi készülődés sokak számára plusz teherként jelentkezik és stresszként élik meg. Miért kell ennek így lennie? Talán a 2020-as covid helyzet miatti korlátozások megmutatják nekünk az utat, a belső békénk és egy nyugodt karácsony felé.
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Ugrás az oldal tetejére