Jelenlegi hely

Ilyen idő lesz a karneváli héten

A nemzeti ünnep napján sajnos van esély esőre is. 

A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint augusztus 20-ra lehűl a levegő és záporok, zivatarok is várhatók. Szurkolunk, hogy a karneváli felvonulás eső nélkül történhessen meg! Amíg lehet, azonban használjátok ki még a jó időt a karneváli hét programjaira:

Hétfőn ragyogó napsütésre számíthatunk, kevés gomolyfelhővel. 25 és 30 fok közé melegszik a levegő. Kellemes nyári napunk lesz.

Keddtől csütörtökig sok napsütés várható, csapadék nélkül. Fokozatosan erősödik a nappali felmelegedés: csütörtökön már szinte mindenhol 30 fok feletti értékeket mérhetünk. 

Pénteken fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és nyugat felől - késő délutántól - egyre többfelé várható zápor, zivatar. Az ÉNy-i szél egyre inkább megerősödik. 25 és 30 fok közé enyhül a hőség.

Szombaton gyakran lesz erősen felhős az ég, és sokfelé valószínű zápor, zivatar. 23-24 fok körüli értékeket mérhetünk. Az északi szél élénk lesz.

Vasárnap, augusztus 20-án borongós időre van kilátás, többfelé esővel, záporral, zivatarral. Az ÉNy-i szél erős, olykor viharos lesz. 20 és 25 fok közé hűl a levegő.

Forrás: Köpönyeg.hu

Fotó: Kölcsey Központ

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!