Jelenlegi hely

Debrecenben is kártyáznak

Sok európai és magyar város példáját követve Debrecenben is lesz városkártya. Hogy mire is használhatják majd az ittélők? 

2020 első felében bevezetik az úgynevezett Debrecen városkártyát, mely legelőször a megújuló Nagyerdei strandra való kedvezményes belépéshez vehető majd igénybe. A jegy- és bérletárakra várhatóan átlagosan 30 százalékos kedvezményt nyújt a kártya. Remények szerint folyamatosan bővülő lehetőségekre, szolgáltatásokta használható a jövőben a kártya. 
A Belügyminisztérium nyilvántartási rendszerével is kapcsolatban áll majd a kártya, melyen feltüntetik majd a tulajdonosok nevét, fényképét, illetve egy azonosítószámot is.

Szavazz a legszebb plasztikra!

Debrecen hivatalos Facebook-oldalán szombaton hét városkártya tervet mutattak be s várják az internetezők véleményeit és szavazatait a nekik legjobban tetsző kártyára, mely Debrecen kártyája lesz. Szavazni január 19-e éjfélig lehet, a legtöbb reakciót kapó terv lesz a győztes. A szabályok itt érhetők el. A szavazás eredményét másnap, január 20-án teszik közzé.

Kinek lehet ilyen kártyája?

A kártyát azok válthatják majd ki, akik debreceni állandó lakcímmel rendelkeznek, azaz debreceni lakcímkártyájuk van. A Debrecen kártya az év első felében már kiváltható lesz, melynek menetéről a debrecen.hu oldalon található majd bővebb tájékoztatás.

 

ADL - Debrecenimami

Forrás: debrecen.hu és Debrecen város Facebook oldala

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?
Ugrás az oldal tetejére