Jelenlegi hely

Debrecenben is kártyáznak

Sok európai és magyar város példáját követve Debrecenben is lesz városkártya. Hogy mire is használhatják majd az ittélők? 

2020 első felében bevezetik az úgynevezett Debrecen városkártyát, mely legelőször a megújuló Nagyerdei strandra való kedvezményes belépéshez vehető majd igénybe. A jegy- és bérletárakra várhatóan átlagosan 30 százalékos kedvezményt nyújt a kártya. Remények szerint folyamatosan bővülő lehetőségekre, szolgáltatásokta használható a jövőben a kártya. 
A Belügyminisztérium nyilvántartási rendszerével is kapcsolatban áll majd a kártya, melyen feltüntetik majd a tulajdonosok nevét, fényképét, illetve egy azonosítószámot is.

Szavazz a legszebb plasztikra!

Debrecen hivatalos Facebook-oldalán szombaton hét városkártya tervet mutattak be s várják az internetezők véleményeit és szavazatait a nekik legjobban tetsző kártyára, mely Debrecen kártyája lesz. Szavazni január 19-e éjfélig lehet, a legtöbb reakciót kapó terv lesz a győztes. A szabályok itt érhetők el. A szavazás eredményét másnap, január 20-án teszik közzé.

Kinek lehet ilyen kártyája?

A kártyát azok válthatják majd ki, akik debreceni állandó lakcímmel rendelkeznek, azaz debreceni lakcímkártyájuk van. A Debrecen kártya az év első felében már kiváltható lesz, melynek menetéről a debrecen.hu oldalon található majd bővebb tájékoztatás.

 

ADL - Debrecenimami

Forrás: debrecen.hu és Debrecen város Facebook oldala

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!