Jelenlegi hely

DEBRECEN: Szeged utcai Szabadidőpark

Cím: 4030 Debrecen, Szeged u.
Tel: 20/984-1030
Email: szabadidopark@gmail.com
 • 4 külső medence: pancsolómedence (35 - 50 cm-es mélység), bébimedence (20 cm-es mélység), gyerekmedence, családi medence (fokozatosan mélyülő) - bababarát 
 • 3 db jakuzzi
 • napozó
 • füvesített terület napernyőkkel, napozóágy-bérlés
 • pezsgőfürdő
 • látvány- és élményelemek
 • játszótér
 • sportpálya
 • büfé, családi asztalok napernyővel az étkezéshez - családbarát 
 • saját ingyenes parkoló
 • akadálymentes közlekedés babakocsival  - bababarát 

Gyerek- és diákkedvezmények igénybe vehetőek!

 • Megközelítés: A Nagyállomástól a 15, 18 és 18Y-os buszjáratokkal a Kaskötő utca elnevezésű megállóhelyig.

 

 • Fürdőzés és szabadtéri főzés a SZUSZ Strandon! - Újdonság!

Főzőhely bérlés (tűzifával): 5000 Ft / nap

Felnőtt belépőjegy: 2.000 Ft; Gyermek belépőjegy (14 év alatt) 1.500 Ft

Az ajánlat csak előzetes foglalás esetén érvényes, a főzőhelyek korlátozott számban elérhetők!

 • Nyitva tartás: Szezon: Júniustól szeptemberig, minden nap; hétfőtől vasárnapig: 9:00-19:00

 

Fotó: szusz.hu

A 2017-es játékunk Szavazz, kié legyen az "Év családbarát strand" címe! résztvevőinek véleménye a SZUSZ Szegedi Utcai Szabadidőparkról:

Elsődleges füle

"Amit hiányolni szoktam, az a falióra. :) Szeretem tudni, hogy mennyi az idő, de nincs vízálló órám. Ezen kívül esetleg egy kis árnyékot a medencék körül. De ezek apróságok szerintem, csak ha mindenképp akarok keresni valamit, akkor ez lenne az. (Nory 789)"

"Több medence is elférne és szükséges lenne. Talán olyan is ahol pár fokkal melegebb a víz mert az egyetlen hátrány itt a víz hőmérséklete. Szükséges lenne a kamaszok és a nagyobbak kedvéért egy mélyebb (nem feltétlen úszó) medence is , hullámmedence például. Étkezési lehetőségeket is bővíteni kellene. (Névtelen)"

"Baba illeteve gyerekcsúszda a medencékből, családi belépő, esetleg félnapos (délelőtti jegy) a kisgyerekeseknek. (Névtelen)"

"Nagyobb kínálat a büfében, kevés az árnyék (Névtelen)"

 

"Nagyon szeretjük, mert nagyon jó áron van, könnyen le lehet parkolni, kedves a személyzet, a 4-5 óráig dolgozó emberekre is gondolnak, nem zavarnak ki a medencéből záráskor, ráadásul 5 óra utáni úszójegy is van, így olcsóbban is be lehet menni, ha esetleg valaki nagy családdal megy, és nem tudja megfizetni a teljes árú jegyeket, de hűsölni szeretne egy kicsit.. Finomak az ételek, van értékmegőrző, már egészen pici gyerekekkel is lehet menni, számukra is van medence. Lehet úszni is a mélyebb részen. Mindig nagyon tiszta. (Nory 789)"

"Nagyon biztonságos , nem zsúfolt , nagy zöld területen van ami nagyon kellemes. Igényes és tiszta . A nagyobb medence a legideálisabb mélységű a 8-12 éves gyerekeknek így biztonsággal merem a gyerkőcöt beengedni. Csöndes , elzárt helyen van így igazán ki lehet kapcsolódni. Sok jövője lehet ennek a strandnak , mivel a terület adott a fejlesztések kivitelezhetőek.(Névtelen)"

"Szép környezet, családias, megfelelő vízhőmérséklet és medencemélység, és a gyerekmedencében gyerekek vannak! (Névtelen)"

"Tiszta, középről a család minden tagját látom legyenek bármelyik medencében. (Névtelen)"

"Mert nincs nagy tömeg és minden megtatálható elfogadható áron ami a felhőtlen strandoláshoz szükséges. (Névtelen)"

 

"Tiszta, kis mélységű víz is van, nem minden medence hideg, kedves személyzet, étel/ital kapható, gyerekkel be lehessen menni a medencébe. (Nory 789)"

"Családbarát ha a szülő nem féltve szorítja gyermeke kezét míg eljut a strand területén A-B-be. Tágas, jól átlátható a terület , biztonságerzet a sok medencefelügyelő jelenléte is . Értékmegörző megléte miatt a szülő is kikapcsolódhat nem kell aggódnia. Nem zsúfolt ez a strand , és számunkra minden tekintetben kisgyermekeseknek a legideálisabb."

"A gyerekmedencében adott korú gyerekek legyenek, és ne a fejükre ugráló kamaszokkal legyen tele. (Névtelen)"

"Büfében lángos/palacsinta/fagyi/jégkrém legyen. Több medence is legyen, hogy a család minden tagja megtalálja a számára megfelelőt. (Névtelen)"

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled.- levél a lányomnak

Annyi mindent el akarok még mondani, és annyi mindent át akarok még élni veled - levél a lányomnak

A lánygyermekek világnapja margójára...Csak bámultam és gyönyörködtem benned mikor megszülettél, olyan tiszta, olyan nemes és olyan örökkévaló érzés volt. De aztán lement a nap, és mikor felébredtem máris kiskamasz lett belőled. Hová lett az idő, mikor gyorsult fel ennyire? Az édes magabiztos kisdedből lassan egy öntudatos, gátlásos, gyönyörű nagylány lesz.
Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Ugrás az oldal tetejére