Jelenlegi hely

Kreatív ajándékötletet keresel szülinapra? Megtaláltad!

A kreativitás aranyat ér. Meg mosolyt, örömöt és boldogságot! A kreativitás a fűszer, ami megízesítheti még a legsótlanabb ötleteket is. Az a varázspálca, amit ha meglengetsz, akkor a szülinapi ajándékvásárlás izgalmas kalanddá alakulhat át, ahol szem nem maradhat szárazon. Az örömkönnyek ugyanis mindennél többet érnek!

Az egyediség kifizetődő választás!

Tény, hogy a megszokott ötletek közül válogatni egyszerű és gyors. Sablonosak, ezért aztán különösebben gondolkodni sem kell rajtuk. Viszont ezek után kitörő lelkesedés aligha várható. Mert mindenki vágyik a különlegesség megtapasztalására.

A gravírozott karkötő ezért annyira pazar meglepetés. Egyesít két olyan tulajdonságot, amik külön-külön is ütősek, de egyben lekörözhetetlenek. Egyrészt ékszer. Márpedig az ék varázsereje örök, mondhatni egy életre szól. Vagyis nem egy olyan szülinapi meglepetés válhat belőle, ami az ünneplés után egy-két hétig az illető karján pihen, aztán hogy-hogynem a felejtés homályába vész. Hanem örök kincset adhatsz ajándékba, aminek az értéke az idő előrehaladtával folyamatosan nő.

Másrészt a különlegesség is színre lép a gravírozásnak köszönhetően. Bármilyen üzenettel elláthatod a meglepetésedet. Ha akarod, titkos jelekkel is közölheted mindazt, amit fontosnak ítélsz. Idézetek, becenevek, személyes hangvételű szavak, amiknek a jelentése kizárólag négyszemközt, vagy családilag érthető. Ezek mind olyan gravírozásra méltó üzenetek, amik csak növelik az ékszer amúgy sem elhanyagolható értékét. A kiválasztásnál egyedül a méretre érdemes odafigyelned, hogy ne ez az aprócska figyelmetlenség legyen az a banánhéj, amin az örömteli meglepettség pillanata kicsit elcsúszik.

Van még ötlet a tarsolyunkban?

Igen, mert ha már egyediség, és ha már ékszer, akkor a neves nyaklánc szintén pazar ajándékvariáció. Egy névvel ellátott ék, aminek a fénye sohasem halványul el, aminek a szépsége örök, akárcsak a szeretettel teli üzenete? Ez ám a tökéletes kombináció. Az egyediség tehát megadhatja neked azt, amit keresel: a különlegességet, amit mindenki megérdemel.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére