Jelenlegi hely

Így készülj fel a baba érkezésére - 3 eszköz, amire szükséged lesz!

Vannak olyan eszközök, amelyek nagyon hasznosak lesznek ha megszületik a kisbabád. Ezek általában elég költségesek és nem biztos, hogy megéri őket megvásárolni, ezért érdemes körbenézni olyan megoldások után, mint a babamérleg bérlés, vagy épp a légzésfigyelő bérlés. De milyen megoldás jöhet még szóba?

1. Babamérleg - Fontos a súly ellenőrzése

A babák születése után fontos a súlyuk ellenőrzése, hogy megnyugodhassunk, hogy megfelelően fejlődik a kisbabánk és eleget eszik. Főleg az első gyermekes édesanyáknak szokott aggodalmat okozni ez a probléma. De vajon megéri babamérleget vásárolni? Ma már egyre több édesanya dönt a babamérleg bérlés mellett, hiszen az az időszak, ameddig szükség van rá, elég rövid és így nem éri meg befektetni ebbe az eszközbe.

Mivel a babamérleg egy elég speciális eszköz, hiszen kifejezetten a babák súlyának pár grammos ingadozását képes mérni, így a rövid használati idő miatt sok szülő nem szeretné megvenni az új eszközt, inkább új alternatívák felé néz. Ilyen esetekben érdemes átgondolni a babamérleg bérlés lehetőségét.

2. Légzésfigyelő - A biztonság az első

Minden szülőnek gyermeke biztonsága a legfontosabb, még akkor is amikor épp nem látjuk őket, vagy nem vagyunk a közelükben. Sajnos a bölcsőhalál gondolata még ma is aggodalmat vált ki sokunkban. 

A baba lélegzetvételét alvás közben is nyomon követheted egy, akár légzésfigyelő bérlés útján beszerzett eszköz használatával. Ezeket az eszközöket általában egy éves korig érdemes használni, ezért nem biztos, hogy érdemes megvásárolni egy ilyen költséges eszközt. Ráadásul, ha valakinek ikerbabái vannak, akkor több eszközt is meg kell vásárolni. A legjobb opció a légzésfigyelő bérlés lehet, hiszen nagyon fontos, hogy legyen otthon, de nem kell a nagyobb kiadás mellett döntened a beszerzéséhez.

3. Csatos hordozó 

A csatos hordozók kényelmesek és gyorsan beállíthatóak, ezért az apukák és a családok nagy kedvence. Nagyon jól eloszlatja a súlyt, amely a hátadnak is kedvez és a baba tartására is jó hatással van. Használatával könnyebb lesz a közlekedés számodra, főleg ha még más csomagokat is cipelned kell a kezedben. 

Kis helyen is elfér, ezért könnyedén magaddal viheted bárhová. Nagyon hasznos eszközről van szó, de erre sem lesz szükséged évekig, sőt arra is van esély, hogy a te gyermekednél nem is fog beválni valamilyen oknál fogva, vagy hamar kinövik, ezért érdemes meggondolnod a csatos hordozó bérlését is, hogy ne kelljen évekig feleslegesen tárolnod.

 

A babamérleg bérlés, a légzésfigyelő bérlés és a csatos babahordozó bérlés gazdaságosabb megoldás lehet, mintha megvennénk ezeket az eszközöket. Bár nem használjuk őket sokáig vagy csak ritkán van rájuk szükség, nagyon fontos, hogy akár bérlés útján is beszerezzük őket, hiszen nagyban megkönnyíthetik az anyuka és a baba életét is.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére