Jelenlegi hely

Debrecenben kiderül a sikeres anyák egyik titka

A Ridikül Szalon Debrecen következő rendezvénye február 28-án lesz.

Mit tesz a sikeres nő? Mi a “titka” a sikeres nőnek? Vajon mi az, amitől összeszedettnek tűnik, magabiztosnak és profinak?

Az biztos, hogy az egyik a tapasztalat. Meg az, hogy mindig képes tanulni. És mindig tud változtatni, ha valami nem jó. Változtatni a hozzáállásán, a koncepcióján, és ami fontos: az időbeosztásán. Mert az időbeosztás az egyik legsarkalatosabb része a nő életének. Legyen családanya, üzletasszony vagy éppen a kettő egyben. A hatékony időgazdálkodás az, ami miatt nem hullik szét a hétköznap, és varázslatos módon fér bele sok minden abba a bizonyos 24 órába.

Az időbeosztás kulcskérdés

Mit lehet tanulni azoktól, akik ebben már hatékonyak, valamint újabb és újabb sikereket érnek el? Mindannyiunk élete más. Mindenki gyermeke, férje, munkája, érdeklődési köre más. Mindenki vérmérséklete más. De sok közös is van bennünk, nőkben, anyákban. Ezek alapján sok-sok trükk, tipp és tanács elleshető azoktól, akik már sok mindent elértek, kipróbáltak, akik már átmentek azon, amin mi még most készülünk átmenni, vagy épp nyakig benne vagyunk.

Az időbeosztás kulcskérdés. Ha jók vagyunk benne, akkor este úgy tehetjük le a fejünket a párnára, hogy befejeztük a napi teendőinket, nem csak abbahagytuk.

A Ridikül Szalon Debrecen legközelebbi rendezvényén most erre fókuszálnak: a sikeres anyukák időgazdálkodására.

Tippek, tanácsok, ötletek, történetek, tapasztalatok. Ez vár minden résztvevőre február 28-án 17:30-tól a Lycium Hotelben, a 2017-es év első Ridikül Szalon Debrecen rendezvényén.

Meghívott vendégek:

Katonáné Dr. Kovács Judit – egyetemi adjunktus, a TEDx Debrecen, az !gen Debrecen és a Debreceni HUB közösségi iroda elindítója

Kálmánczhey Edit – a Debrecenimami weboldal tulajdonosa és főszerkesztője

Vida Ágnes – nemzetközileg is elismert online marketing szakértő, gyermekpszichológus, a Kismamablog és a Gazdagmami tulajdonosa

További információk a Ridikül Szalon Debrecen Facebook-oldalán olvashatók!

Jegyek elővételben vásárolhatók a www.szemelyreszabottedzes.hu/ridikul-szalon oldalon.

Fotó: nextavenue.org

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére