Jelenlegi hely

Hanna Kincse

A Hanna kincse tanya ideális helyszín lehet egy egynapos óvodai, iskolai kirándulásokhoz, a családi és céges rendezvények mellett. Debrecenből akár az erdei vasúttal is elérhető, a játszótér, állatsimogató, veteményeskert és az ügyességi játékok leköti a kissebbeket nagyobbakat egyaránt.

A természet szívében, egy több mint 20 hektáros területen, kellően távol a város zajától, mesébe illő tóparton, igazán szép környezetben. Busz helyett izgalmas lehet a nap, ha a kirándulás Debrecenből a Zsuzsi vonattal kezdődik.

Érkezés akár vonaton, szekéren

A debreceni Zsuzsi vasút 1.3 km-re a Sámsoni úti megállótól áll meg a Hanna kincse tanyától, innen romantikus környezetben megtett könnyű sétával vagy - igény szerint - akár szekerezéssel is el lehet jutni a tanyára.

Állatsimogató - Veteményeskert

A Hanna Kincse különleges ékkövei az istállók és lakóik. A lovas istállóban 5 lovas box mellett hintó, szekér és lovas szán várja a vendégeket, míg kicsivel odébb olyan őshonos állatok kaptak helyet, mint a cigája juhok vagy a kárpáti borzderes marhák. Büszkék vagyunk rá, hogy a borzdereseket a nemrég elindított őshonos fajtamentő program keretében gondozzuk. Tejük is igazi kincs, a 8-10%-os zsírtartalomnak köszönhetően ízes, vitamindús, valamint kiváló főző, és sajttermelő alapanyag. Az istálló melletti veteményesben termeljük az ételek készítéséhez felhasznált válogatott zöldségeket: például többféle nemesített burgonyát (melyből három hungarikum), paradicsomot, paprikát, padlizsánt, kaprot, répát stb.

Gyerekjátszó

A gyerekeket mini játszótérrel, népi, ügyességi, kreatív játékokkal, valamint állatsimogatóval (lovak, cigája juh, kárpáti borzderes szarvasmarha, kutyák, cicák) várják.

Étterem

Éttermük nem á la carte étterem, ezért 20 fős létszám alatt nagyobb csoportokhoz lehet csatlakozni, illetve az általuk rendelt menüt fogyasztani. 20 fő feletti létszám esetén egyedi menü is rendelhető.

A Hanna Kincse kizárólag előre egyeztetett időpontban látogatható!

CÍm: Hanna Kincse tanya 1., Debrecen-Nagycsere (Debrecenből a 48-as úton haladva Nagycserénél, a Guti utcára fordulva kell a földúton követni a jelzéseket.)
Tel: 30/399 9741
Email: info@hannakincse.hu
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére