Jelenlegi hely

A vörös különböző árnyalatai – válaszd ki a legjobb dzsekit a tavaszi szezonra!

A tavasz a megújulás időszaka – miért ne újulhatna meg egy kicsit a ruhatárad is? Döbbenetesen sok ember jár olyan holmikban, amiket igazából már nem nagyon kellene felvenniük, mert régiek, kinyúltak, elhasználtak, divatjamúltak. Persze érthető, hogy ragaszkodsz a kedvenceidhez, de nem árt, ha időnként új kedvenceket szerzel be. Akár a régiekhez hasonlókat, csak kicsit trendibb stílusban.

A tavaszi dzseki egy tipikus példája annak, amit hosszú éveken át viselnek az emberek anélkül, hogy észrevennék: már nem igazán állja meg a helyét divat szempontjából. Ez leginkább azért alakul így, mert csak 1-2 hónapig van szükség rá, az év többi részében nem is viseljük, talán ősszel még egy kicsit. Így viszont sokáig marad jó állapotban, ami miatt sajnáljuk lecserélni. Pedig kellene, mert eljárt felette az idő – a Bolf kínálatában például szuper darabokat találhatsz!

Minden szezonra azért persze nem muszáj új dzsekit venni, de 2-3 évente érdemes váltani. Arról nem is beszélve, hogy nem biztos, hogy egy típus elég: egy szabadidős kutyasétáltatáshoz például egészen biztosan nem ugyanazt a dzsekit veszed fel, mint munkába vagy egy randira készülve, ugye?

Hogyan válaszd ki az ideális tavaszi dzsekidet?

Ha úgy döntöttél, ideje beszerezni az idei szezonra egy új dzsekit, nem árt, ha alaposan végiggondolsz néhány szempontot, hogy a legjobb döntést hozd meg:

  • Figyeld az aktuális trendet! Ha nem figyeled a divatot, csak vásárolsz egy régihez hasonló dzsekit, nem sokkal leszel előrébb, ami a naprakészséget illeti. Nem kell vakon követni a trendeket, de azért vess egy pillantást arra, éppen mi az, ami divatos, és ezt igyekezz a saját ízlésedhez közelíteni. Ezzel a módszerrel tudod a lehető legjobb hatást elérni.
  • Lépj ki a komfortzónádból! Sokan esnek abba a hibába, hogy van egy megszokott színük, fazonjuk, és nem hajlandóak újat kipróbálni. Pedig kellene! Semmi sem tudja úgy feldobni a külsődet, mint egy szín, amit eddig nem próbáltál. Idén tavasszal újra előkerül a vörös – igen, feltűnő, de ettől még lehet nagyon előnyös! A vörösnek ráadásul millió árnyalata van, biztos, hogy találsz olyat, ami jól áll neked. Légy bátor, és próbáld ki, nem fogod megbánni!
  • Az alkatodhoz igazítsd a fazont! Rengetegen keresik a szűkített fazonú, slim dzsekiket. Ezek valóban nagyon csinosak tudnak lenni, kiváltképp a vékony derekú, vagy homokóra-alkatú hölgyeken. Ha viszont éppen has vagy deréktájékon rendelkezel némi fölösleggel, akkor divat ide vagy oda, a slim nem a legjobb választás számodra, mert pont kiemeli a problémás részeket. Ebben az esetben inkább az egyenes szabás ideális számodra. Ez persze csak egy példa, ugyanígy számít az is, hogy alacsony vagy, esetleg magas, milyen hosszú a felsőtested, mennyire rövidek a lábaid stb.
  • Tudd beleilleszteni a ruhatáradba. Szinte minden nő impulzusvásárolt már olyasmit, amit aztán soha az életben nem vett fel. Vagy azért, mert nem passzolt hozzá, vagy azért, mert nem volt mihez. Nos, éppen ezért fontos azt is figyelembe venni, hogy az új dzsekid tudjon illeszkedni a ruhatáradba. Ha nem megy a cipőidhez, táskáidhoz, ruháidhoz, akkor hiába csodás, nem fogod felvenni, csak egyel több fölösleges holmi lesz a szekrényedben.

A fenti szempontokat átgondolva nem lesz nehéz az ideális tavaszi dzsekit megtalálnod. Jó keresgélést!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 
Ugrás az oldal tetejére