Jelenlegi hely

Újra nyitnak a debreceni múzeumok

Újra várnak a modernek és a klasszikusok, a hagyományőrző és keleti tárgyak a Modem és a Déri Múzeum kiállításain. Belépés csak a védettséget bizonyító igazolvánnyal lehet továbbra is maszkban.

Újra megnyitja kapuit a Déri Múzeum

Az érdeklődőket 2021. május 1-től újra várja a Déri Múzeum főépületében az állandó kiállítások, a HATÁr-sorSOK című időszaki tárlat;
valamint a Péterfia u. 28. alatt a Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás termei is.

A múzeum változatlan jegyárakkal és változatlan nyitvatartással (hétfő kivételével minden nap 10 órától 18 óráig) várja vendégeit.

Belépés védettségi igazolvány és egy, a személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával lehetséges (194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet) A Déri Múzeumban egy időben maximum 254-en, a Medgyessy Ferenc Emlékkiállításban 22-en tartózkodhatnak. A Munkácsy Trilógia és a HATÁr-sorSOK című időszaki kiállításban a tárlatvezetésen részt vevők létszámát 15 főben határoztuk meg.

Több helyen érintésmentes kézfertőtlenítő pont áll rendelkezésre, közönségforgalmi tereinket (mosdó, jegypénztár stb.) folyamatosan fertőtlenítik.
A látogatás során maszk viselése kötelező!

Múzeumpedagógiai foglalkozások, a Kutatószolgálat és a Könyvtár még nem elérhető.

A Modem is nyitva, várnak a modernek és a jó kávék

A Modem facebookon megjelentetett közleménye szerint sok szeretettel várják látogatóikat, akik a védettségüket bizonyító igazolvánnyal kézfertőtlenítés és testhőmérséklet mérés mellett léphetnek be maszkban a múzeum területére.

A kávézó vendégei a belső kertben fogyaszthatják el rendelésüket.

Valamennyi, 2020-ban lejárt éves, és korábban már egyszer meghosszabbított bérletet, újra, 2021. június 15-ig meghosszabbítanak.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Néha kicsit átvernek

Zöldnek lenni trendi! Néha egy kicsit átvernek...

Vagy egy kicsit többször is. Igen, sajnos ez az igazság. Ma olyan szemléletes példákkal készültem Nektek, amelyek egyértelműen mutatják, hogy jó tisztában lennünk a fogalmak pontos jelentésével, a flakonok tartalmával és az egymásra nagyon hasonlító, de teljesen mást jelentő hívószavak mögöttes tartalmaival. Mert nagyon nem mindegy, hogy mi kerül a levesbe: ételecet vagy ecetsav-esszencia!
Hogyan köss barátságot magaddal?

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hibáinkra vagy az erősségekre érdemes koncentrálnunk a változás érdekében? A legtöbbször két végpont között ingázunk: nekem van igazam, a leglegleg-nek hiszem magam, vagy a hibáim tükrében ostorozom magam. A leggyakoribb, hogy hol itt-hol ott vagyok.
46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
Ugrás az oldal tetejére