Jelenlegi hely

Még jelentkezhettek a nyári iskolai ügyeletbe, tuti nem fog senki unatkozni!

Igaz, javában tart már a nyári szünet, de a nyári ügyelet java még csak most kezdődik. Még most is lehet jelentkezni, ha valakinek mégsem sikerült megoldania a nyár minden hetét.

Nem késő még igényelni a nyári ügyeletet

Már közel kétszázan regisztráltak, de még vannak szabad helyek, jelentkezni online lehet a gyermekvédelmi intézmény honlapján – hangzott el Farkas Ágnes, Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézményének vezetőjétől egy június végi tájékoztatón.

Június végéig az ügyeletet maguk az iskolák oldották meg. Július elejétől viszont városi szinten összevontan koordinálják a nyári gyermekfelügyelet, mely idén a Debreceni Bocskai István Általános iskolában várja számtalan programmal a gyerekeket. Még most is lehet jelentkezni a június 28-tól augusztus 19-ig tartó időszakra, ami a korábbinál hosszabb – hat hét helyett nyolc hét.

Tévedés, hogy a gyerekek unatkoznak a nyári ügyeletben

A felügyelet alatt igyekeznek minden gyermek érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságot kínálni, így lesznek kézműves, sport-, tánc- és zenés foglalkozások, de lehetőségük lesz a gyerekeknek rekeszépítésben, falmászásban is összemérni a tudásukat. A programok szervezésében évek óta Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézménye mellett a Debreceni Karitatív Testület, illetve tagszervezetei működnek közre.

Jelentkeznétek? ITT lehet!

Aki most szeretné jelentkeztetni gyermekét a nyári gyermekfelügyeletre, azt a gyermekvédelmi intézmény internetes honlapján teheti meg online módon, s ehhez tájékoztatót is talál. A nyári gyermekfelügyelet csak napi háromszori étkezéssel vehető igénybe, ami térítésköteles – kivéve a térítésmentes étkeztetésre jogosultakat. Erről bővebb információ itt olvasható.

ADL - Debrecenimami

Fotó: Bruna Saito / Pexels

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Ugrás az oldal tetejére