Jelenlegi hely

Már lehet pályázni a debreceni nemzetközi iskola ösztöndíjprogramjában való részvételre a következő tanévre

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet az általános iskola 3. évfolyamától a középiskola 11. évfolyamáig a Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíjprogramjában való részvételre a 2023/2024-es tanévre.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíjprogramjában való részvételre a 2024/2025-ös tanévre az általános iskola 3. évfolyamától a középiskola 11. évfolyamáig.

A pályázati felhívás szövege, a pályázati adatlap elérhető ITT a város honlapján. A pályázat benyújtásának határideje: 2024. február 2., péntek 

Az ösztöndíjprogram célja, hogy a pénzügyi támogatás révén lehetőséget teremtsen a Debreceni Nemzetközi Iskola képzési programjaiban az adott program befejezéséig történő részvételre azon tehetséges vagy kimagasló eredményt elért, 10-17 év közötti életkorú debreceni diákok számára, akik családjának anyagi helyzete ezt nem tenné lehetővé.

A Debreceni Nemzetközi Iskola azaz az ISD tanterve

Diákjaik sokrétű, személyre szabott oktatási igényét kielégítő, szabályozott nemzetközi tanterv alapján tanulnak, amely az egyes tananyagokban meghatározott tanulási célokkal és az IB program követelményeivel összhangban áll, mind az óvodai, mind az általános iskolai és középiskolai/gimnáziumi tagozatoknál. Ezeknek az ismereteknek, készségeknek a fejlesztése az IB program útmutatóira épül, egyúttal a nemzeti és nemzetközi tanterveket is figyelembe veszi.

Debreceni Nemzetközi Iskoláról részletesebben ITT tájékozódhatnak az érdeklődők.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2019-ben alapított ösztöndíjat a Debreceni Nemzetközi Iskola képzési programjaiban való részvétel támogatására tehetséges vagy kimagasló eredményt elért debreceni diákok számára. A 2022/2023-as tanévben 10 ösztöndíjas tanulója van az intézménynek.

ADL - Debrecenimami

Forrás; Képek forrása

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére