Jelenlegi hely

Kajlával hetedhét határon - most ajándék albummal

Csodaszép albumot vagy memóriajátékot is igényelhetsz most Kajla útleveleddel! Így igazán fel tudsz majd készülni, hogy merre menjetek majd kirándulni.

Ugyan ez az időszak sem az időjárás, sem a korona vírus miatt nem egy kifejezetten utazós időszaka életünknek és az évnek, de a Kajlát nem csak valóságos utazásra használhatod.

Kajla7 határban

Határon túli ismeretterjesztő album az egész családnak a Kajla7határban.

Hazánk 1920-ig jóval nagyobb ország volt, mint manapság. Ebben az albumban Kajla olyan helyeket keres fel a szomszédos országokban, amelyek régen Magyarországhoz tartoztak, és manapság is laknak ott magyarok.

Megismerheted a magyar nevezetességeket és a történelmi érdekességeket a Csallóköztől Lékán át Beregszászig, az Erdély területén található csodás várakig egyaránt.

A könyvet ajándékba kapod, ha regisztrálsz. Ne felejtsd el előtte megkeresni a diákigazolványod!

De nem ez az első könyv, amit ingyen igényelhetsz. Kajla, a kíváncsi magyar vizsla kölyök előző könyvében bebarangolta egész Magyarországot.

Szerettek játszani?

Fotózd le Kajla útleveled egyik pecsételős oldalát, küldd be a kajla.hu oldalra, és díjmentesen postáznak neked egy, a téli időszakhoz köthető képeket tartalmazó Kajla memóriajátékot!

Azokat sem szeretnék kizárni a játékból, akik a járványhelyzet miatt nem tudtak eddig pecsétet szerezni. Ezért a memóriajáték bármelyik - régi és új - Kajla útlevéllel és akár pecsét nélkül is igényelhető.

A memóriajátékot ITT tudod igényelni.

Kajla körök

Kajla weboldalán megéri körbenézni, klassz, részletes kirándulási tippeket, tanösvény leírásokat találsz, de akár videós országjárásra is indulhattok a rövid, de az ország természeti és történelmi nevezetességeiről egy-egy érdekességet bemutató videókkal.

Aki sokat túrázik a Kajla-körök ösvényein, ezüst Kajla köröket gyűjthet, melyeket kedvezményekre válthat be.

ADL - Debrecenimami

Forrás: kajla.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Sztrájktól az állami derék-méret felmérésig... világkörüli csatangolásunkban a Nemzetközi Nőnap szokásait néztük meg, ki hogyan ünnepli. Még ebben a több mint száz éve egységesnek tűnő ünnepben is hatalmas eltérések vannak világszerte.
Évente ünnepeljük a világban, 112 éves, ki az?

Évente ünnepeljük a világban, 112 éves, ki az?

A Nemzetközi nőnap! Ugyan máig sokan azzal próbálnak kivonulni a Nőnapi nemzetközi virágosítási kampányból, hogy kommunista ünnep, de messze áll ettől az érvtől az igazság. Több köze van hozzá sztrájkoknak, választási jognak és a mimózának, mint eredetének a kommunistákhoz.
Lélekfrissítő történetek 2.

Lélekfrissítő történetek 2.

Egy jó történet tanít, megerősít, beszélgetésre késztet, összekapcsol másokkal. Ezek a tanulságos, szívhez szóló történetek az élet dolgairól szólnak, útravalók a mindennapokban.
Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától elköszönünk egy újabb több évtizedes megkövesedett rendszertől, a hálapénztől. Jól gondold meg, hogy mától mivel köszönöd meg orvosodnak, szülésznődnek vagy éppen a család egyik tagját ápoló egészségügyi dolgozónak a segítségét.
Ugrás az oldal tetejére