Jelenlegi hely

Ingyenes nyári táborok 5.-6. osztályosoknak a DigITérben!

Megismerkednél a jövővel? Itt a lehetőség, van még néhány turnusban hely a DigITér Debrecen Digitális Élményközpont nyári táboraiban!

Táborok

Egy igazi különlegesség a jövő, a robotok és a tudomány ajongóinak: ingyenes táborokkal várja a  DigITér Debrecen Digitális Élményközpont az idén 5-6. osztályt végzett tanulókat!

A program helyszíne: Agóra Tudományos Élményközpont. Cím: 4032, Debrecen, Egyetem tér 1.
A programon való részvételt és az étkezést is díjmentesen biztosítják.

Mi vár majd a jövő kutatóira?

A gyermekek az egy hét alatt játékos és szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a DigITér Debrecen Digitális Élményközpont robotjaival és a programozás alapjaival, valamint kipróbálhatják a legújabb infokommunikációs és digitális eszközöket.

A tábori programok hétfőtől péntekig 8 órától 16 óráig tartanak, a megfelelő járványügyi óvintézkedések betartásával. A gyerekek felügyeletére 7:30 és 16:30 között van lehetőség.

Napi háromszori étkezést biztosítanak a résztvevők számára: előre csomagolt tízórai és uzsonna az Agórában, ebéd a Nagyerdei Étteremben.

Fontos: a tábori turnusokban korlátozott számban tudnak helyeket biztosítani.

A jelentkezés elfogadásáról vagy elutasításáról, és a regisztráció véglegesítéséhez szükséges további teendőkről e-mail-ben értesítik a jelentkezőket.

A DigITér táboraiban csak az a gyermek vehet részt, aki arra egészségileg alkalmas. A törvényes képviselőnek a táborozás első napján kiállított nyilatkozattal kell igazolnia a részt vevő gyermek megfelelő egészségi állapotát.

Szabad turnusok

3. Turnus: 2021. július 12 - július 16.

5. Turnus: 2021. július 26 - július 30.

6. Turnus: 2021. augusztus 2 - augusztus 6.

 

Regisztrálnál a DigITér valamelyik nyári táborába? Itt megteheted!

Ugye tudod mi az a DigITér?

A DigITér azaz a Debrecen Digitális Élményközpont egy olyan hely, ahol többféle robottal, robotkarral, 3D nyomtatóval, a virtuális és kiterjesztett valóság sokszínű eszközeivel ismerkedhetsz meg, testközelből próbálva ki a jövőt!
A központ célja, hogy az iskoláskorú fiatalok játékos, szórakoztató és kreatív módon ismerjék meg és próbálják ki a legújabb infokommunikációs és digitális eszközöket, valamint felkeltsék a érdeklődésüket a digitális tudáson alapuló, informatikai pályák iránt.

ADL - Debrecenimami

Képek: programozdajovod.hu/elmenykozpont/bemutatas/digITer Facebook oldala

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Ugrás az oldal tetejére